Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Én ma az MLS lapokat próbáltam kiszedni. Valószínűleg azért is van ez,mert elég gyenge a csapat,amit összekukáztam(Matuidi a legjobb lapom) és úgy vannak vele az emberek, hogy még 2 gólról is visszahozzák simán. Ezért ellenem kb 2 ember lépett ma ki, az összes többi izzad inkább. Volt egy srác, 3-0-ra mentem a félidőben, de csak nyomta. Persze lehet csak valami gól kellett neki, de volt 6-5-ös meccsem is, ott is volt már 2 gólos különbség a javamra.
Nekem pl nem is a "nem kilépős" emberekkel van bajom,mert most ha nyomni akarja 2-3 gól hátrányból hát csinálja,annyira nem sietek sehova, de aki 30-40 percnél mikor ziccerben vagyok alt+f4-et nyom,azt nem tudom hova tenni. Bundes swapnál is csomó ilyet tapasztaltam(magyarok is voltak közöttük bőven) meg ma is volt pár hasonló. Ha adnának objectivet patkánykodásra sok embernek farmolni sem kellene

Amúgy fentebb jól írta valaki,vagy ki kell lépni hamar (de nem az ellenfél ziccerénél), vagy csak simán tojni az egészre,és majd egyszer úgy is meglesz a küldi. Ilyen emberek meg amúgy az élet minden területén vannak,és lesznek is,nem csak a játékban. Ha neki se jó,legalább neked se legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Pro Max 16 MC16250 FHD+ IPS érintő Ultra 7 265H RTX Pro 500 Blackwell 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Idepad 5 pro/14.0" 2.8K/i5-1135G7/8GB/512GB SSD/Szürke
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- ASUS Zenbook 14 Flip 2.8k(2880 1800)OLED/i5 12500H/16GB/512GB SSD
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest