Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinya_24
kezdő
válasz
bubuska10
üzenetére
Én ma az MLS lapokat próbáltam kiszedni. Valószínűleg azért is van ez,mert elég gyenge a csapat,amit összekukáztam(Matuidi a legjobb lapom) és úgy vannak vele az emberek, hogy még 2 gólról is visszahozzák simán. Ezért ellenem kb 2 ember lépett ma ki, az összes többi izzad inkább. Volt egy srác, 3-0-ra mentem a félidőben, de csak nyomta. Persze lehet csak valami gól kellett neki, de volt 6-5-ös meccsem is, ott is volt már 2 gólos különbség a javamra.
Nekem pl nem is a "nem kilépős" emberekkel van bajom,mert most ha nyomni akarja 2-3 gól hátrányból hát csinálja,annyira nem sietek sehova, de aki 30-40 percnél mikor ziccerben vagyok alt+f4-et nyom,azt nem tudom hova tenni. Bundes swapnál is csomó ilyet tapasztaltam(magyarok is voltak közöttük bőven) meg ma is volt pár hasonló. Ha adnának objectivet patkánykodásra sok embernek farmolni sem kellene

Amúgy fentebb jól írta valaki,vagy ki kell lépni hamar (de nem az ellenfél ziccerénél), vagy csak simán tojni az egészre,és majd egyszer úgy is meglesz a küldi. Ilyen emberek meg amúgy az élet minden területén vannak,és lesznek is,nem csak a játékban. Ha neki se jó,legalább neked se legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest