Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Egyébként érdekes ez: fogalmam sincs, hogy hogyan, de megnyertem az 5 osztályozó meccset még a trial alatt, pedig nagyon messze vagyok a világverő csapattól. Tegnap este a maradék pár órában nyomtam pár DR meccset, ott azért már fent voltam a DIV2 szopórolleren
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- HP Probook 430 G6 (Intel Core i5-8265U, 13,3" FullHD) több darab, akár 19.990Ft
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb