Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
errefelé indulj
Bejelentkezel, kiválasztod milyen jellegű problémád van, és a kapcsolat formáját (chat, email, stb).
Ha végigmész ezeken, akkor nagy valószínűséggel egy kedves indiai fiatallal fogsz beszélni, aki bár nagyon segítőkész, sajnos nem tud semmit tenni az ügy érdekében
Az én esetemben sajnos benne volt, hogy tényleg én hibáztam, volt akkoriban egy pick sbc ahová a legalacsonyabb ratingű lapokat is be lehetett szórni, esténként telefonról sokat megcsináltam, simán lehet, hogy tényleg benéztem, szóval elhittem nekik.
Ha te biztos vagy a dolgodban erősködhetsz, de sok jóra ne számíts

Amúgy ha már problémák: más tényleg 2 pakkot is kapott a FUT birhday-re? Én nagy nehezen kaptam tegnap egy Prime gold playerst (november végén kezdtem, ezek szerint nem toltam olyan sokat, mint azt az asszony állítja
), de második csomagnak se híre se hamva... Mondjuk szinte mindegy is, amilyen értékű lapokat nyitok mostanában. Tegnap feljutottam a div4-be, kaptam érte 20k-t, gondoltam ünnepeljünk, vettem egy 100k-s promo pakkot. Ha jól emlékszem 79 volt benne a legnagyobb rating
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Fotó állvány eladó
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest