- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
errefelé indulj
Bejelentkezel, kiválasztod milyen jellegű problémád van, és a kapcsolat formáját (chat, email, stb).
Ha végigmész ezeken, akkor nagy valószínűséggel egy kedves indiai fiatallal fogsz beszélni, aki bár nagyon segítőkész, sajnos nem tud semmit tenni az ügy érdekében
Az én esetemben sajnos benne volt, hogy tényleg én hibáztam, volt akkoriban egy pick sbc ahová a legalacsonyabb ratingű lapokat is be lehetett szórni, esténként telefonról sokat megcsináltam, simán lehet, hogy tényleg benéztem, szóval elhittem nekik.
Ha te biztos vagy a dolgodban erősködhetsz, de sok jóra ne számíts

Amúgy ha már problémák: más tényleg 2 pakkot is kapott a FUT birhday-re? Én nagy nehezen kaptam tegnap egy Prime gold playerst (november végén kezdtem, ezek szerint nem toltam olyan sokat, mint azt az asszony állítja
), de második csomagnak se híre se hamva... Mondjuk szinte mindegy is, amilyen értékű lapokat nyitok mostanában. Tegnap feljutottam a div4-be, kaptam érte 20k-t, gondoltam ünnepeljünk, vettem egy 100k-s promo pakkot. Ha jól emlékszem 79 volt benne a legnagyobb rating
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Logitech Z906
- Motoros topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest