Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nandinagy

addikt

válasz Madn!ght #13496 üzenetére

Egyébként pont ezt írtam, hogy egy mezei játékosnak nagyobb segítség egy jobb lap mert jobban helyezkedik meg biztosabban szerel mint egy "meta" lap :D
    Ez a 87 Akanji bitang jó lap. Persze mellette is ellehet menni ha nem figyel az ember, de az esetek 90%-ban annyira jól helyezkedik magától, hogy mire ráváltok már csak elkell vigyem a labdát. Varane vagy Gomez sosem helyezkedik így.Mondjuk nálam az is egy érv mellette, hogy nem csinál kamutizit mint Varane meg Gomez.

#13500toxicjew
    Nem tudom az a Kamara mennyire biztos pont oda. Egyébként ha csak nem Lewa fan valaki én biztos megválnék tőle mondjuk egy 93as CR kedvéért.
    A mostani játékmenet messze legjobb,legmetább leg,leg,leg csele a directional nutmeg és Lewa nem alkalmas rá :D [link] Az emberek 90%-a képtelen rá, hogy levédekezze.
    Illetve a másik kedvencem az az r1+háromszöges passz.(Valahogy mikor én rúgom és nem kapom mint régebben akkor jobb érzés). [link]
    Ezért kellenek a szélsővédők(vagy Akanji) középre mert őket nem futja így meg egy Neymar :D ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés