Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ugyan már Kristóf...
Még véletlenül sem sajnálom tőled a lapokat amiket kapsz, de több száz upgrade után sem kaptam TOTY lapot idén. Több száz upgrade után sem kaptam TOTS Neymar,Mbappe,Yeddert tavaly vagy idén sem kaptam egy 3 millás ikont sem. A szerencse nem meló kérdése.. 
Azt viszont nem értem mi alapján gyengézed le a szezon lapokat mikor Emerson,De Sciglio,Duncan bőven használható lapok. A szélsőket is belehet rakni de hát abból minden promoban jön utánpótlás így nem hozom fel
Bár neked alapból más látásmódod van a játékosokat illetően(workrate meg hasonlók) szóval eltudom fogadni ha szerinted szarok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még véletlenül sem sajnálom tőled a lapokat amiket kapsz, de több száz upgrade után sem kaptam TOTY lapot idén. Több száz upgrade után sem kaptam TOTS Neymar,Mbappe,Yeddert tavaly vagy idén sem kaptam egy 3 millás ikont sem. A szerencse nem meló kérdése..