Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- sh4d0w: Van-e még?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Grat
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.szombat-vasárnap nem volt időm játszani szóval úgy voltam vele, hogy marad 8-2be az egész. Kár, hogy hajnal 5kor kidobott az ágy szóval kicsit leültem
6:15-re meg is lett a 14-2 de nekem már nem volt kedvem továbbmenni.Én is Reece Jamest használok cbben Akanji mellett
Egyszerűen muszáj vagyok. Próbáltam RTTF Klostermannt Akanji mellett de ketten együtt borzasztó darabosak voltak. Ha nem rakok egy speedstert a magasabb védő mellé akkor szétfutnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN80F) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.