- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
evibly
üzenetére
Grat
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.szombat-vasárnap nem volt időm játszani szóval úgy voltam vele, hogy marad 8-2be az egész. Kár, hogy hajnal 5kor kidobott az ágy szóval kicsit leültem
6:15-re meg is lett a 14-2 de nekem már nem volt kedvem továbbmenni.Én is Reece Jamest használok cbben Akanji mellett
Egyszerűen muszáj vagyok. Próbáltam RTTF Klostermannt Akanji mellett de ketten együtt borzasztó darabosak voltak. Ha nem rakok egy speedstert a magasabb védő mellé akkor szétfutnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Fotók, videók mobillal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel lehet a legjobban kiküszöbölni a játék hülyeségeit, ha nem húzod fel magad. A legtöbb meccs simán hozható 2-3 gólos hátrányból is ha nyugodt maradsz. Én is próbálok ezen a vonalon maradni mert szinteket javult a játékom mióta nem idegeskedek annyit.