- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Nálam az volt cél ezen a hétvégén, hogy élvezzem, tanuljam a csapatot, plusz kivegyem a plus pickeket (81-es Preville és 86-os Weghorst) és meglegyen a swap token.
Gold1 lett a vége 20-8-ban végeztem. Ebből a 8 vereségből 4 volt olyan, ahol hozzá sem tudtam szagolni, a többi egy kis több szerencsével, higgadtsággal hozható lett volna, vagyis nem elérhetetlen az Elite sztem.
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden. Mbappé továbbra is egy full broken, beteg lap, baby Cruyff egy csoda, HL Goretzka egy kinyírhatatlan motor, Fer egy fal, FB Robben kifejezetten élt, pedig ő volt az, akit következőleg lecserélnék, végül Storyline Sessegnon is nagyot ment, nagyon jó kis lap lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nálam minden smooth volt a 7végén, de ehhez éjjel kellett játszani, szombaton, ahogy mentem bele a délutánba, egyre szarabb volt minden.