Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én értem a koncepciód. Csak azt nem értem mi értelme állandóan spórolnod mikor júliusban úgyis halott a játék és készülni kell a 21re
Jól hangzik, hogy tots csak az a baj, hogy addigra már a játék 90%-a lepörgött. Főleg nálad nem értem a spórolást ilyen csapattal...
Ki helyére kell TOTS? Eusebio vagy a TOTY-k? Inkább most hoznám ki a maximumot a csapatból. De igazából te tudod 
Mondjuk ez az upgrade része is csak neked éri meg mikor 200k-ból 15 millió haszont csinálsz. Más meg 3 millát beleöl azt a felét nem kapja vissza
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jól hangzik, hogy tots csak az a baj, hogy addigra már a játék 90%-a lepörgött. Főleg nálad nem értem a spórolást ilyen csapattal...