Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Hihetetlen mennyire kiszámíthatatlan lett a piac. A múltkor figyelgettem Papu Gomez lapját, kivártam vele hátha csökken, aztán mire összekapargattam rá a zseton addigra megdrágult, utána valahogy nagy mákkal elcsíptem egyet, aztán pár nap után mikor kijött Morales, eladtam annyiért, hogy adózás után is kijöttem veszteség nélkül.
Most pedig igen hamar beleszöktem a Morales bizniszbe, már 100K veszteség van rajta tegnap késő estétől és lesz ebből több is ahogy nézem.
Viszont a töltőképernyőn azt írta, hogy csak holnap estig lesznek benne a csomagokban a What If lapok, tehát a csütörtöki reward nyitás már nem kéne olyan sokat befolyásoljon az árukon. Persze ha nem lépnek meg egy olyant, hogy holnap estétől mindkét csapat nyitható, mert akkor sokan beszopjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest