- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elod22
senior tag
Hihetetlen mennyire kiszámíthatatlan lett a piac. A múltkor figyelgettem Papu Gomez lapját, kivártam vele hátha csökken, aztán mire összekapargattam rá a zseton addigra megdrágult, utána valahogy nagy mákkal elcsíptem egyet, aztán pár nap után mikor kijött Morales, eladtam annyiért, hogy adózás után is kijöttem veszteség nélkül.
Most pedig igen hamar beleszöktem a Morales bizniszbe, már 100K veszteség van rajta tegnap késő estétől és lesz ebből több is ahogy nézem.
Viszont a töltőképernyőn azt írta, hogy csak holnap estig lesznek benne a csomagokban a What If lapok, tehát a csütörtöki reward nyitás már nem kéne olyan sokat befolyásoljon az árukon. Persze ha nem lépnek meg egy olyant, hogy holnap estétől mindkét csapat nyitható, mert akkor sokan beszopjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PlayStation 5 Slim 825GB
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest