Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
Nem. Nekem nem volt vele probléma. Sőt mióta átálltam 532-re még valamennyire élvezem is a játékot
Stabil a középpálya meg a védelem elől meg CR+Neymar megold mindent. Bruno meg nagyon él középpályásként. Szinte minden meccsen gólt lő.Ja a party bagből Sterling jött. Cserének jó lesz
Bár én nem akartam kirakni ezt a szart de aztán azt hittem ebben csak a future starsok vannak mert ugye nem írták ki, hogy mik vannak benne csak annyit, hogy future stars party bag. Ha tudom, hogy megint mindenki benne van nem rakom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Star Wars rajongók
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/100% sRGB/1.14kg
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Stabil a középpálya meg a védelem elől meg CR+Neymar megold mindent. Bruno meg nagyon él középpályásként. Szinte minden meccsen gólt lő.