Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
s0p0q0r
aktív tag
Ha most kifizetek csak egyhavi EA accesst, akkor jogosult leszek a 19-i releasere?
-
s0p0q0r
aktív tag
Köszi srácok!
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok! Van bárki, aki új accon kezd psen?
Nagyon kell egy olyan acc nekem, amin azonnal tudnék tradelni web appon. Meghalalnam. Mondjuk +100k fifa coinnal.[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok!
Tavaly amikor a webappon szerettem volna tradelni, először be kellett lépnem konzolon. Ez az összes fifanal így volt eddig is? Mert ez esetben muszáj megvennem a játékot is és csak azután tudok kereskedni companionnal. -
s0p0q0r
aktív tag
Nyitottam egy if Koscielnyt. Discard aras mivel senkinek sincs pénze. Nagyon gondolkodom, hogy 10k most tobbet ér esetleg érte, mint két hét múlva 30-40. Szerintetek?
-
s0p0q0r
aktív tag
Már több, mint egy órát elvesztegetett a telepítés közben és 36%nal jár... Most komolyan fele ezzel fog elmenni?
-
s0p0q0r
aktív tag
Jött egy Werner. 42psen. Megy szerintetek feljebb?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Geradossz #1152 üzenetére
Szerintem a 86-87-88 playerek közül a teljesen használhatatlanok nem fognak túl sokat érni később sem az ikon sbc-k hiánya miatt. Néha biztos felverik az árukat egy-egy POTM-al vagy hasonló special player sbcvel, de nem lesz konstans magasan az áruk, ahogy volt az utóbbi fifákban.
[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok! Ez a 4. UT-m és végre beadta (tekintve, hogy a legelején vagyunk) a legnagyobb nyitasomat. Sergio Ramos.
El is adtam, így sikerült összehozni ezt a kezdot. Juan Jesust érzem kevésnek, ha bárkinek van ötlete megoldani azt a posztot szívesen veszem.
Más. Nem találtam elérhető áron jobb bunkot, ez a Mario Fernandes nagyon pofás és Smolov is jó. Ajánlom őket, néhány hétig mindenképp. Smolov 8as chem csak sajnos, le kell nyelni.
Más. Thiago Mendes nagyon op kártya szerintem az elején, megfelelő chem lappal pedig extra. A maradék penzembol vettem 50db-ot belőle. Nagyon remélem, hogy lesz otw lapja következő pénteken. Ezúton is biztatnek minden ps-en játszó kollégát, hogy segítsen minél többet felvásárolni a piacról. Ha mégsem kapna otw kártyát, első wl-re mindenképp várok min 50%-os emelkedést. Ps-en most 2100-2200-ert adják őket.
[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz DallasKorben #1215 üzenetére
Első WL idején add el.
-
s0p0q0r
aktív tag
Van még aki nem tud most belépni pcn a web appba?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz #16514048 #1648 üzenetére
Én Szigma mellé állok coint boost ügyben. Én pl első nap 1 órán belül kilepegettem volna az összes meccsből, amíg tart a boost. Utána a megszerzett több 10k coinbol nagyon hamar tudtam volna 100at csinálni az első napon, akár az első órákban.
Nem mindegy mikor jön az a + 30-40K[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
Hol találom dátumra pontosan az előző évi sbcket? (Konkrét sbc kovetelmenyekkel egyutt,konkrét dátum, pl a fifaUteam.com nem jó)
Valaki? -
s0p0q0r
aktív tag
Srácok Messi ára miért emelkedik még mindig?
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok! Az unassigned glitch már nem működik web appon/companionban?
-
s0p0q0r
aktív tag
Vélemény a patchrol:
A dribblinget nagyon lebutitottak, főleg akkor érzem ezt, amikor Messivel képtelen vagyok lefordulni egy random 70 defes balbunkorol, mert amint kialakulni kezd egy minimális fizikai kontakt(még nincs, kezd!! Kialakulni) 0 eselyem van megtartani a labdát. A másik, hogy ugyanő 4 labdaerintesbol szeliditett meg egy habkönnyű kb 15 méteres ivelest (azt az l1es ivelest mikor tényleg épp hogy csak a két S 39-es bal lábára hullik a bogyó gyök2vel)
A passzt is lebutitottak, ez kevésbé zavar, mindenkinek egyformán szar.
Ami pozitív viszont, hogy e kettő újdonsággal egy csapásra megszűnt az a számomra idegőrlő rémálom amikor a 16osom előterében megy szüntelenül az L1 dribbling es az oda vissza passzolgatas amikor a türelmes ellenfelem arra vár csak, hogy mikor b...om el allannal a jockeyt es hozhatja végre a következő 39. Passzával golhelyzetbe Rashfordot/Zahat/ Martialt/Pepet.
Na ennek most vége. Örvendetes.Ezektől függetlenül a kapusokat is s nagyon felhúzták és előtérbe került egy az eddigi részben kevésbé lényeges Stat fontossága.
Composure.
Igen, eddig nem nagyon éreztem hogy szakít bármit is, most már igen.Továbbá tesztelés alatt áll különböző beállítások mellett a pressure on heavy touch.
A nagyon buta dribbling es composure előtérbe kerülésével jó eséllyel használható lesz (8 meccs után mondom egész jól működik, ellentétben a constanttal szemben még a 2. Félidőre se kell 11-et cserelnem és pl nálam az elég fasza fizikai paraméterekkel rendelkező if Lautaro a maga óvatos 90agressziojaval kislányos zavarba tudja ejteni lengletet/varanet/nestat/akárkit (ez most egy kis promó is neki 14-5k a pali és nálam marksmannal a leghatékonyabb csatár iden .. itt mondjuk a védők compoaurjat pont N erzem., Az csak befejezesnel került elő eddig a tamadoimnal, de ott magyon)Ennyike lenne részemről.
[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #4607 üzenetére
És tehetsz ellene? Nem.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Digestive #4621 üzenetére
Ugyanazt mantrazgatni szüntelen és az éppen aktuális EA-pocskondiazo szerep akkor is unalmas, total erdektelen. És igen minek beszélni róla? És igen mondd el milyen posztert kaptál, felemelobb olvasni.
A játékmenet még mindig jobban tetszik, mint a 19-ben. Szvsz nekem eddig minden téren elvezhetobb az előzőnél. -
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #5107 üzenetére
Nem tudom milyen csapatod lehet, ha ő supersub. Én biztos atvarialnam, hogy kezdeni tudjon.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #5111 üzenetére
Padoztatni egy neymart november elején akkor is luxus. Szerintem oldd meg valahogyan. 1-2 8-as chem nagyon zavarna a csapatban?
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #5111 üzenetére
Felixet csereld Ben Yedderre es Tedd fel csatarba ebben a felállásban, Neymar Guedes helyére. Így a legegyszerűbb és csak ők ketten lesznek 8 chemen.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #5119 üzenetére
Persze, felixnel jobb még 8as chemen is. És mást nem is kéne venned. Yedder és Neymar elég extrák 8as chemen is hidd el.
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #5270 üzenetére
De ezeket nem is egy hét alatt kötelező megcsinálni. Inkább nézd úgy, hogy akár egy hét alatt is meg tudod oldani mind. Ha igazán g....k akartak volna lenni még tudták volna ezt nehezíteni sokkalta jobban is...
-
s0p0q0r
aktív tag
válasz Kristof_94 #6582 üzenetére
Hagyd meg ezt a gyerekeknek, én az utóbbi két FIFAban egyet sem csinaltam ezek közül.
-
s0p0q0r
aktív tag
Tekintve, hogy már nem sok van vissza a novemberbol és valszeg nem lesz kihivoja, eloterjesztem a hozzászólást a hónap kommentjenek.
Ugyanitt megjegyzem lehet nem volt igazam és az eddigi totwk is nyithatoak, mert a nainggolanom tovább esett immar 185k csak....
[ Szerkesztve ]
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok!
Bármi ötlet, hogy mégis miért ment le 36K-ra totgs Lautaro? Könyörgöm ez egy nagyon jó, teljesen használható lap. Lehet linkelni is. Vettem belőle még 20db-ot, szép kis bukó lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest