Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Ez ellen nyilván brazillal jönnék, de én amúgy azt élvezem, ha bronzokkal v ezüstökkel játszok.. Volt már full arany Brazil csapatom Pato-val Robinho-val Neymarral meg stb.., de nem tetszett.. Túl könnyű volt velük.. Meg volt Russian Leage team is.. Doumbia Wellington McGeady, R. Carlos meg ilyen tápos csirkékkel, de azt se élveztem..
Nekem ez a 2-3 csillagos csapattal fingatni a 4-5 csillagosokat az igazi élvezet

Ha kész lesz az ezüst Brazil utána még 1 Angol Full Pace teamet fogok csinálni, aztán ráhagyok a csapatgyártásokat.. Már így is kb fél millám van a játékosokban minimum.. Sőt..
Aztán a brazil ezüst csapathoz még kell minimum másik fél milla..Na majd játszhatunk ha kész lesz a csapat! Mivel nem nagyon van időm játszani biztos elpicsáznál, de a FUN a lényeg ;P
Jó játszást!
Felveszel Originbe?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- MagyarLED! ZBook Fury 15 G7 15.6" IPS FHD, RTX 3000-6, i7-10850H, 32 / 1T NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Corsair Hydro X XC7 PRO White
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest