Új hozzászólás Aktív témák

• LedyGyuszi

addikt

válasz evibly #8959 üzenetére

Nos ez a csapat eddig két sb meccsen van túl. 1 world class és egy legendary. 6:2 és 6:0. Élveztem a játékot, de kell még több meccs, ennyiből sok mindent nem lehet megállapítani és nem is szeretek. Majd 50 meccs után.
    A meccs elején váltok 4231-re.
    -nálam is werner volt ott. Viszont az én játékomban a csatár sokat mozog vissza és veszi ki a részét a játék szervezésben. Werner nem lát a pályán, nem tud passzolni. Nagyon jó befejező és jól indul be. Reust hawk lappal használom. Kegyetlen a pali! Őt használtam már korábban is ebben a poziban.
    -Tolisso nekem lomha, 3wf és a támadásokban nálam nem az igazi. Egyébként nálam még Witsel is jobban bevált, mint Coco.
    -Forsbergböl lesz még jó cam is, de a mostani def és shot statjai miatt egy sentinel lappal megtámogatva nagyon jó.
    Tegnap egy meccsen 4 gólt lőttem vele 20-25röl.Jól passzol, interceptionje jó.
    -Götze: két meccsből én nem szeretek messzemenő következtetéseket levonni, de lőtt három gólt(egyet fejelt szögletnél), adott négy gólpasszt. Fürge, lát a pályán, jól passzol és jól is mozog. Hawk lapom nem volt, így huntert kapott ;]

Új hozzászólás Aktív témák