Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chereiose

addikt

válasz chelseafan94 #6922 üzenetére

Én használtam múlt héten úgy 40 meccsen át, nekem nincs bajom vele. Próbálkoztam aztán a hét elején más felállásokkal, nekem már tavaly sem jöttek be, ahogy idén sem. Olcsón egyszerűen nincs jó szélső szerintem aki hatékony lenne, meg mindegyiknek szar a staminaja.

Így idén is a 4-1-2-1-2 vel kezdtem, jobban szeretem ha középen több az ember, viszont nem nagyon nyertem ezzel rendesen, így találtam ki ugyanezt, csak az 5 védősbe amit írtál. Szerintem tök jó, hogy (főleg, ha direkt utasítod is őket) kísérik a támadásokat, legtöbb alkalommal simán át tudod nekik ívelni a túloldalra ahol full üresen jönnek, onnan meg a 16-os széléről általában beadom, vagy visszapasszolom kicsibe ha van érkező.

Úgy hogy én maradok ezen a hétvégén is ennél, 3 CB meg szerintem sokszor akkor is elég, ha esetleg a 2 szélső elől ragadna. De ha jó a staminájuk akkor általában egész meccsen visszaérnek :) Pl. most hétvégére az RWB-be halloweenes rafinha lesz, mert 99-es a beadása és a staminaja pont ami kell nekem, mellette david luiz előtte Fred és így a chemistry is jó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés