- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
alite
senior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Most mar nem eri meg megvenni, TOTW2 alatt vasaroltam be belole 12,5k-ert. TOTW2 alatt valoszinusitheto volt a Hazard POTM SBC es mivel Hazard alapbol high rating, ezert valoszinuleg kelleni fog hozza magas IF lap.
Mar nyertem rajta, mert a hype miatt most 18k korul megy, de ez meg szerintem noni fog, viszont iden biztosra megyek mindennel es meg az SBC elott kiszorom oket, hatha megis mas fog kelleni, de mar elotte szep profitot termel.
Ha SBC-t leszamitva biztosra akarsz menni, akkor szerintem IF kereskedj. Mindig kinezek 1-2 jonak tuno lapot az adott heti TOTW-bol amik QS aron mennek es feltoltom a Transfer Listet veluk. Altalaban ahogy kifutnak a pakkokbol ezek a lapok felmegy az aruk, de az is lehet, hogy csak 1k coin lesz a profit, viszont 100db-nal az mar 100k

Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bluetooth hangszórók
- Linux Mint
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kuponkunyeráló
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest