Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz LendvaiFeri1 #710 üzenetére

Hát a BL döntőt szerencsésen nyerte meg a Real (BL-hez sztem leginkább az kell a top 5 csapatot figyelembe véve), mert a 11-es párbaj csak 1 paraszthajszálon múlott. ;)

Viszont az EB-n sztem kulcs játékos volt CR, nélküle nem nyerték volna meg tornát (eleve a góljai nélkül kikaptak volna a magyaroktól, így mehettek volna haza), plusz folyamatosan kötött le játékosokat, adott kulcs passzokat, szerzett fejes gólt, stb. Nálam ez, hogy megnyerte az EB-t, sokkal többet számít, mint Messi elpuskázott nagy tornái. Ezen a szinten nagyon fontos az eredményesség (hány százan toltak fullos játékot a nagy tornákon, de lóf@szt nem nyertek, szóval ez nem igazán számít, bár fontos, hogy ezáltal jó meccsek legyenek és lehessen min izgulni, de hát na...), nem tehet róla, hogy a csapat társak nem nőttek fel hozzá és hogy egy dilettáns volt az edzőjük, aki otthon hagyta Tévezt egy Palacio-val szemben... Én szégyellem magam.

Illetve egyszer CR is kaphat nagyobb ratinget, tuti, hogy benne van az is, hogy vége az ea marketingnek, de a fair valóban az egál lenne. :K (zseni = zseni) Hogy melyiknek nagyobb a pöcse, az itt nem számít...

(#715) szupersanyi: utólag olvastam, én is így gondolom, hiszen hasonlót írtam. +1

(#716) LendvaiFeri1: sry, de ha ez tényleg fake, akkor törölni fogom. :)

:R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés