Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát a BL döntőt szerencsésen nyerte meg a Real (BL-hez sztem leginkább az kell a top 5 csapatot figyelembe véve), mert a 11-es párbaj csak 1 paraszthajszálon múlott.

Viszont az EB-n sztem kulcs játékos volt CR, nélküle nem nyerték volna meg tornát (eleve a góljai nélkül kikaptak volna a magyaroktól, így mehettek volna haza), plusz folyamatosan kötött le játékosokat, adott kulcs passzokat, szerzett fejes gólt, stb. Nálam ez, hogy megnyerte az EB-t, sokkal többet számít, mint Messi elpuskázott nagy tornái. Ezen a szinten nagyon fontos az eredményesség (hány százan toltak fullos játékot a nagy tornákon, de lóf@szt nem nyertek, szóval ez nem igazán számít, bár fontos, hogy ezáltal jó meccsek legyenek és lehessen min izgulni, de hát na...), nem tehet róla, hogy a csapat társak nem nőttek fel hozzá és hogy egy dilettáns volt az edzőjük, aki otthon hagyta Tévezt egy Palacio-val szemben... Én szégyellem magam.
Illetve egyszer CR is kaphat nagyobb ratinget, tuti, hogy benne van az is, hogy vége az ea marketingnek, de a fair valóban az egál lenne.
(zseni = zseni) Hogy melyiknek nagyobb a pöcse, az itt nem számít...(#715) szupersanyi: utólag olvastam, én is így gondolom, hiszen hasonlót írtam. +1
(#716) LendvaiFeri1: sry, de ha ez tényleg fake, akkor törölni fogom.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Windows 11
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(zseni = zseni) Hogy melyiknek nagyobb a pöcse, az itt nem számít...