Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupersanyi
aktív tag
Ezen a laptopon futni fog a játék? Az alap 4GB RAM mellett van még 8GB, szóval azzal nincs baj, de nem számítottam ilyen magas gépigényre...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A sztori módos videók miatt, mint az NBA-nél.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
50GB? Wat?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi!

-
Kristof_94
nagyúr
Hivatalos PC gépigény:
Minimum Specifications
CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz or AMD Phenom II X4 965 @ 3.4 GHz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 50.0 GB
Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 460 or AMD Radeon R7 260
DirectX: 11.0Recommended Specifications
CPU: Intel i5-3550K @ 3.40GHz or AMD FX 8150 @ 3.6GHz
RAM: 8GB
Hard Drive Space Required: 50.0 GB
Minimum Supported Video Cards: NVIDIA GTX 660 or AMD Radeon R9 270
DirectX: 11.0 -
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Megértem, hogy vársz vele. Talán még októberben is várnék vele...

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ennél nagyobb bajunk ugye nem lesz?

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ne legyünk telhetetlenek.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most megmondom: Ugyanilyen lesz a fejük kb. az egész meccsen, ha kikapnak, ha nyernek, ha szabálytalankodnak, ha piros lapot kapnak, ha gólt rúgnak. Nem egy LA. Noire.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Köszi a linket!

Na, úgy látszik a Bayern a következő scannelt team.
Alakul ez. (Úgy látszik, hogy van mégis 2 volt Juves játékos, aki tudott máshol is bizonyítani, ez, hogy lehet? Ezt el se hiszem bakker...
)Csak jönne már, az ea valamit javíthatna a renomén, ha előbb kiadná, hogy ne ezzel a retekkel kelljen játszani, mint a 16...

-
LendvaiFeri1
veterán
-
Rony949
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jöhet.....a Trollfoci logóval együtt.

-
LendvaiFeri1
veterán

-
Z'Z"
őstag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Szeptember 13.
-
tigomigocika
senior tag
Elég hülye kérdést teszek fel....
Demó mikorra várható?
PS4.... -
MdewC
nagyúr
Mindenki nyugodjon le a csába, egyedül GIGI az, aki minden szempontból megérdemelne végre egy borítót.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ha teljesítményekkel akarsz érvelni, akkor kezd azzal, hogy James mit nyújtott idén? Kb. Hazard szintet, maximum azért volt több gólja, gólpassza, mert a Real erősebb a Chelseanél és gyengébb csapatok ellen játszott. Reus idén jobb volt Jamesnál és Hazardnál is, de Martial volt a legjobb négyük közül. DE ez nem olyan szavazás,hogy ki a legjobb, hanem, hogy ki a legszimpatikusabb és ki mutatna legjobban a borítón. Érthetően Reus nyerte, szerintem nincs olyan ember a világon, aki utálja őt
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem tudom, hogy csak folyamatosan szívatsz-e engem az ilyen hozásállással megírt véleményekkel, vagy tényleg így gondolod, de semmiféle összefüggést nem látok aközött, hogy ha a RM a legnépszerűbb csapat a világon (ami valószínűleg így van), akkor abból a kvartettből is James-nek kell kötelezően a legszimpatikusabb játékosnak is lenni.
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
És az egyéni/csapat teljesítmény hogy jön ahhoz, hogy a nép számára a 4 közül ő volt a legszimpatikusabb futballista?
Stylerr, +1.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nincs olyan ember, aki a borítókép miatt venné meg a játékot. Viszont látod, a néppel lett megszavaztatva Reus, ergo ha az EA a te általad leírt szempont szerint választja ki a borítóképen szereplő játékost, akkor is Reus a nyerő.
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert te szívesebben raknád rá Jamest? Ne nevettess már.
-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ja, csak ha a Barcelona-szimpatizánsokat kivesszük, azzal a világ fele kiesik (mert mindenki alkot véleményt a spanyol bajnokságról és vagy egyik, vagy másik nagyhoz húz), míg Gelsenkirchen nem nagy város.

-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sztem azért Bale több UP-ot érdemelne amit idén letett a Madridban és az EB-ről nem is beszélve.
-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
+1

De mondjuk abban igazat adok a kollegának, hogy a Bayern drukkerek nem utálják annyira a BVB-t, mint mondjuk a Real drukkerek a Barcát (fordítva nem feltétlenül van így, én nem utálom a Realt, csak röhögök a jellemzően egybites "drukkerein", akik folyton fröcsögnek).
Híresen nagy ellentét még a Tottenham vs. Arsenal is, illetve a Chelseat is sokan utálják az orosz pénzek miatt.
Ilyen szempontból a Dortmund tényleg egy szélesebb körben elfogadott, szeretett klub, én is szimpatizálok velük
-
A többiek mind olyan csapatban játszanak, amelyek nagyobb közutálatnak vannak kitéve. Ugye a Barcások eleve nem fognak Jamesre szavazni, MU és Chelsea ellendrukker is sok van (szinte egész Anglia, a két csapat szurkolóin kívül), a BVB viszont közkedvelt.
-
MdewC
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ja persze ezzel nem arra céloztam, hogy ők jobban megérdemelték volna, de legalább James behúzott egy BL-t.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez is érdekes.

Nem bánom, hogy Ő van rajta, fel van kapva rendesen, de se egy bajnoki cím, se nemzetközi kupa siker, az elmúlt két világversenyen kint se volt. (Nyilván a sérülés.) De eredményeket nem tud felmutatni a Dortmunddal. Persze szimpatikus, csak nem értem, hogy mire fel?
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére

-
szupersanyi
aktív tag
Reus nyerte a szavazást, ő lesz a borítón.
Martialnak jobban örültem volna, de inkább Reus, mint Hazard vagy James.
-
MdewC
nagyúr
Annyira gyorsan mozognak a védők a védelmi vonalon előre - hátra az utolsó videóban, hogy ránézésre elég egyetlen rossz váltás és... páff.

Egyébként jól mutat...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most még jobban tudják majd tartani a labdát az ellenfél szöglet zászlójánál.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez a dolog eddig is működött, nem?

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Atyaég! Nagyon tolják a PR-t, nem hagyom magam átverni. EA ennek a mestere, az Ubi mellett...
-
LendvaiFeri1
veterán
-
LendvaiFeri1
veterán
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát, nem túl sok, de legalább valami. A fake pass exit kifejezetten hasznosnak is tűnik elsőre.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Még több automatizmus, még egyszerűbb játékmenet a kicsiknek, még több küzdés a géppel, ha én valamit másképp irányítanék?

Remélem nem.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
dracox
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Amilyen passzt megejt a 0:47 percnél az nálam 10ből jó ha sikerül 2x mert a többi labda rendre a kapushoz landol. Tök midn1, hogy fikarcnyi ill. teljes erővel ugratom a csatárt. A rendszer nem engedi, hogy indítsam ahogy nekem lenne jó, mert vagy a csatárt lassítja le vagy a kapusnak ad +50 PACE-t, hogy elérje a játékszert...remélem itt feljavítják kelléképpen, mert nevetséges a 16-ban ez a rész...
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem tűnnek rossznak ezek, kíváncsi leszek.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Demo.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Rony949
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én nem a borítóra kommenteltem.

-
Toxy
aktív tag
Ja és én James Rodriguez-re szavazok borítónak

-
Toxy
aktív tag
Láttátok, konzolokszervize.hu-n már beárazták.
[http://www.konzolokszervize.hu/hirek/fifa-17-elorendeles]
Durva hogy 16890 ft a sima változat PC-re, a Deluxe ára még ismeretlen.
-
core i7
addikt
Sziasztok! Lesz a Fifa 17-ben Magyar Bajnokság (NB1) ?
-
BMS
őstag
karrier mód változásról van valami hír??
-
vegitossj7
addikt
Na, ez tiszta Fifa fej. [link] Ott vannak ilyen fejek. Pont ideillett, hol máshol lenne a helye, mint itt.
-
Rony949
őstag
Szerintem se kell egy Battlefield szintű gépigényre számítani, hisz ez csak egy focis játék, mindenféle effektek, robbanások és rombolhatóságok nélkül.
-
lofagi
addikt
A frostbyte engine tapasztalatok eddig azt mutatták,h nagyon skálázható és régebbi gépeken is futtatható volt a mi azzal készült. Szerintem itt is megtartják ezt a szokásukat és gondolnak majd mindenkire.
-
szupersanyi
aktív tag
Az ASUS laptopomon szerinted hogy fog elfutni?
i5 5200U, 12GB RAM, GTX 950M 2GB
És a laptop neve ASUS K501LX-DM045D.
Abban biztos vagyok, hogy futni fog rajta, mert a mostani FIFA maxon, full hd-ban 40 fps körül van, de arra kíváncsi lennék, hogy nagyjából milyen részletességgel bírja majd. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha ki lenne töltve az adatlapod, hogy milyen alkatrészekből áll a géped, akkor valszeg' meg tudnánk mondani, hogy el fog-e a futni a játék, vagy sem.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tökmind1 mit mutatnak, úgyis gallyra rakják 2 héten belül.
-
lofagi
addikt
-
Rony949
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szűz anyám, az a mez mozgás!

Vajon csak animáció vagy valós fizika?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem igazán jön be...

-
LendvaiFeri1
veterán
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Lófa izé

Kapsz pár arany pakkot, meg ki kell nyitnod a coin bónuszokat, amiket egy ideig a meccsek után kapsz. Ennyi.
Semmivel se kapsz se többet, se kevesebbet, mint más.
-
Kristof_94
nagyúr
Valaki emlékszik rá, hogy a FIFA 16-ban milyen bónuszokat kapott kezdéskor a FIFA 15-ös teljesítménye miatt? Kíváncsi vagyok rá vajon mit fogok kapni a 17-ben... Lehet majd dob egy sima arany csomagot, persze "untradeable"

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hazard és James nem nagyon érdemelné meg az idei szezonjuk után. Remélem Martial nyer
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez nagyon király lenne, ha megvalósulna, de nem hiszem, hogy sok remény van rá...
-
LendvaiFeri1
veterán
-
underdark
aktív tag
Hi
Tudom, hogy még semmi infó, de más játékokból mi várható ebben a Sztori módban?
Hogy kell majd elképzelni szerintetek?
Minden meccset le kell játszani, vagy lesznek ilyen feladatok, és mit tudom mén már egyből 60.percben kezded a mérkőzést?
Remélem nem lineárisan megírt lesz, hogy üres kapura 2 méterről is fölé rúgod, mert a forgatókönyv azt akarta...Én úgy képzelem el, hogy ugyan az lesz mint a sima játékos karrier, csak több interakcióval és cinematic átvezetőkkel

-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
2 percnél az Ghuangzou Evergrande mez? Ez az a csapat, ahol asszem Lavezzi is játszik. Ezek szerint visszatérnek jövőre Gervinhoék?

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na jó, nem...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nekem amúgy tetszik eddig, de várok vele...

A se nem túl drága, de mégis jó.