Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
veterán
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy ilyen szitut el is fogadnék, jövőre a BL-ben...

Köszi a képeket!
-
LendvaiFeri1
veterán

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Szuper!

Ennek örülök.De +1 VJ7 kollégának, semmit nem ér, ha game nem OK.
Bárcsak jó lenne, akkor nagy élmény lesz a Juvesoknak, hogy így megcsinálták a kedvenceket.
-
szekto
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Most nézem, hogy a Spencer Owen (SpencerFC) mennyire "tagja" lett az EA Sports-nak és FIFA-nak; már a saját csapatának, a Hashtag United-nek is benne van képként a kit-je a játékban.

-
LendvaiFeri1
veterán
-
LendvaiFeri1
veterán

-
LendvaiFeri1
veterán

-
vegitossj7
addikt
Ezeknek sok értelme sajna nincs, megjekenik a játék és 2 hét múlva totál más lesz minden... A decemberi butításról meg ne is beszéljünk... A gyereknek is kell nyernie valahogy karácsonykor...
-
LendvaiFeri1
veterán
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Rony949
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mennyivel jobban érezném magam ha végre a gameplay-ből mutatnának jeleneteket. Az "új" játékmechanikából kéne valamit mutatni, ehelyett a grafika buzulás megy.

Van egy szép álmom hogy a FIFA és a PES fejlesztői egyesülnek és míg az EA Sports a licenceket szerzi meg, addig a PES csapat megcsinálja faszára a gameplay-t. Hmm....szép álom.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Dejó!!!

Köszi a linket!
Végre. Csak maradjon is Pogba.Már csak az kell, hogy ne csaljon a gép.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
dracox
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Érthető az egész helyzet, de inkább a BL szekcióval kezdhetne már vmit az EA, mert az a legnagyobb vad az egész mezőnyben.

-
szupersanyi
aktív tag
Félreértitek. Ezt a bajnokságot nem azért szerezte meg az EA, mert nagyon sokan fognak vele játszani vagy, mert olyan jó játékosok játszanak ott, hanem csak azért, hogy ezzel is odaszúrjanak a PES-nek (aminek a gyártója egy japán cég) és megmutassák nekik, hogy még mindig a FIFA az uralkodó focis játék és ez így is fog maradni.
-
dracox
addikt
Kell ez nekünk egyáltalán?

EA Sports megszerezte a japán Meiji Yauda J1 League-t és a J.League Cup bajnokságot -
Egyelőre ebből semmit sem látok, csak azt, hogy az említett játékosok nincsenek többé a játékban.
-
B0V9B
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Egy újabb értelmetlen bajnokság. Karriermódban nem lehet majd használni, UT-ben jó ha lesz 2 brazil, akit talán kispadra rakhatsz cserének, aztán ennyi.
Bár ahol az ír bajnokság már évtizedek óta kirobbanthatatlan, ott semmin nem lepődök meg. -
Egy pletyka szerint a magyar játékosok 80-90 közötti overall ratinggel fognak megjelenni a FIFA 17-ben.

Forrás: én

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
De október közepén már más lesz.

CGhost: jött még kieg a szerk után, de mind1 is.

-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
A videó minőségére értettem, mivel ebből az early buildből, ha valaki le tudja szűrni, hogy milyen lesz egy 3 hónap múlva megjelenő játék az vagy nagyon okos, vagy csak nagyon okosnak szeretne tűnni. Én az utóbbira tippelnék.
Amúgy itt van még egy leak.

Egyébként a penalty és a driven shot elég érdekesnek tűnik.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Azt ugye te sem gondolod komolyan, hogy 1 alfa-béta-gamma teszt félig kész játékról készült pár perces semmi videóból vonsz le egy ilyen következtetést?

Ugye nem? Mert ez még a demó verziónál is félkészebb állapotban lehet...
Meg hát majd a puding próbája 28.-án kiderül. Lehet megint egy day 1 patch-el...

-
A játékmenetet megnézve nekem az jön ki, hogy megint fontosabb lesz a sebesség, mert nem lesznek indokolatlanul gyorsak a hátvédek a csatárokhoz képest.
Ez azért jó, mert eddigi meglátásaim szerint a futrinkázás a leghatékonyabb dolog a hendikep kivédésére is. Mert ha van egy játékosod, aki nagyon gyorsan el tud futni, akkor akármennyire is tolja a hendi az ellenfelet, és ellened van, akkor is a gyors játékosod úgy fut el, hogy nem érik utol, nem találkozik a hátvéddel, így nem lesz alkalma a csaló gépnek elvenni tőlem a labdát és odaadni az ellenfélnek. Egy az egy ellen a kapus ellen pedig már bármi megtörténhet akkor is, ha ellenem lejt a pálya.
Az üresben futás az egyetlen dolog, ami ellen hendikeppel sem tudnak mit csinálni a buzi fejlesztők. Mert ha valaki a játékát cselezésre, passzolásra, technikai dolgokra építi, akkor az azt jelenti, hogy sok párharca lesz a pályán, amiket a jó cselezés miatt megnyerhet, de ha a hendi ellene szól, akkor a gépezet könnyen eldönti, hogy most az ellenfél nyerjen, akkor nem fognak bejönni a cselek, passzok, stb, egyszerűen csak elveszi a labdát tőled, elcsalja a labdát tőled. De ha futsz üresben úgy, hogy nem találkozol a hátvéddel, mert nem ér utol, akkor nem lesz párharc, a csaló gép nem fogja tudni azt a kimenetelt kihozni a helyzetből, hogy odaadja az ellenfél hátvédjének a labdát. Ilyen csak akkor lehet, ha cselezni akarnál, és az nem fog bejönni, mert a hátvéd szerel. (ami normál esetben nem történne meg, csak mivel neki lejt a pálya...)
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem az első gondolatom a 155-ös hozzászólásod lefedi.

Viszont még tényleg korai fázisban van, szóval lesz ez még sokkal jobb is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F1rstK1nq
aktív tag
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elég hányás.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Úgy hallottam, hogy már a mexikói storeban is fixálták az árakat

Itt meg már a sima is 18 ezer az originen és akkor még azt sem tudom elfog-e futni a gépen, főleg ezzel az új motorral.
Közben nézegettem a BF1-t is, de az meg még keményebb vasat igényel, szóval lehet lesz egy új videókártya. CPU-t remélem nem kell, mert nem régen vettem. Csak elmegy egy i5-ön, ha nem, akkor szívás... -
vegitossj7
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne rendeljünk elő semmit
Ha talál valaki megint 9700 huf-ért Fifát, akkor az kivételt jelent. 
-
Kristof_94
nagyúr

Elsőre kicsit furcsa, de szerintem nem rossz. Örülök, hogy bemutatják a mezeket, legalább tudjuk mit rendelünk elő. Ezek az előrendelések ugye még augusztus végén is élnek majd?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
"nekem 3 játékosom van egy posztra akik összértéke kb 10 ezer, de felismerem mikor kire van szükség"
jó neked, ha ezt általában 3 cseréből meg tudod oldani egy meccsen...
-
gabigyerek
senior tag
Na pl Özil az akit egy csapatba sem tennék be

egyébként kár ezen vitázni. Ok Messi tényleg jó in game, de az is igaz, hogy egy Vela vagy Feghouli is helyettesíti a legtöbb funkcióban.
Az a baj, hogy én is beleestem ebbe a hibába hogy minnél magasabb ratinget hozzak össze a csapatban és ez a Bundes teamen kívül sehol nem volt kifizetődő.
Pl. RW-be nekem olyan kell aki pace és shoot-ban erős, mert gyakran török be szélről és verem kapura, de valakinél inkább a dribbling kell mert betekereg vele oldalról. És Messi vag CR olyan aki képes mind a kettő játékost kiszolgálni, de ha én csak elfutok és kapura lövök akkor elég nekem a Vela is pl

tehát én tudom, hogy Vela ott van ahol 50ből 48 szor és ez elég ahhoz hogy kiismerjem mire képes.BPL csapatomban így váltogatom pl Williant, Oxlade-et és Walcott-ot. Ha üres a jobb szél akkor bemegy walcott mert tudom hogy el tudok futni, ha mély a védekezés beáll Willian mert vele tudok távolról lőni, ha gyömöszölni kell akkor meg oxlade jön akivel meg lehet tekeregni. tehát nekem 3 játékosom van egy posztra akik összértéke kb 10 ezer, de felismerem mikor kire van szükség, míg egy Messi 500K és állandó kezdő lehet. Ez a különbség. De megéri?
-
szekto
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Kérlek olvasd át még1x a hsz-emet, mert én se azt mondtam, amit Te most leírtál az első mondatodban/kérdésedben.
Nekem elég lett volna akár egy Alexis Sánchez is anno, vagy Özil. Nem sztárcsapatot akartam összerakni sose, csak 1-2 fontosabb pozícióba betenni 1-2 jobb/híresebb játékost.
-
Yodamest
veterán
Miért kéne CR7 ahhoz, hogy legyen egy jó napod?
Én nem értem ezt a Messi, CR7 hajhászást, attól nem fogsz div1-et nyerni, hogy ők a csapatodban vannak. Ha jó vagy akkor kiválthatod ezeket a játékosokat egy átlag halandó számára is megvehető játékossal és ugyanúgy jó napod lesz. Persze mindenki vágyik jó játékosokra, én is vettem Pogbát 70K-ért, de az 70K nem 1-2 millió meg ilyenek. Pogbát is azért vettem meg, mert csak ő hiányzik a fullos serie A keretemhez és másra már nem kell úgysem költenem. -
vegitossj7
addikt
Én George sztoriját akarom végigtolni... Volt benne család, gyilkosság, szerelem, kétkedés, musical, megértés, karakterfejlődés [szó szerint].
Ezt kellett volna így belerakni. -
szekto
aktív tag
És mi lenne, ha olyanra csinálnák meg ezt a FUT-ot, mint a karrier módba a játékosokat? Ergo, megveszel egy alap játékost, megfelelő kártyákkal fejleszted, majd azt adod el.
-
BMS
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
na jó de a saját sztorid is lehetne

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Akkor is drágábbak lennének a TOP játékosok.

Ilyen az infláció. -
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nem, mert akkor mindenki 2-3k zsetont fog kapni a meccsért, mindenkinek ennyivel több zsetonja lesz, amiből többet fognak licitálni rá, és pont ugyanolyan arányban lesz számodra elérhetetlen Ronaldo, mint ha 500-at adnának meccsekért.
-
Ezzel nem lehet mit kezdeni, ez a fejlesztők részéről kötetlen, teljes mértékben a közösség alakítja ilyenné az árakat, a zsetonban gazdagabb emberek nagyobb befolyással vannak a piacra. Az ilyen-olyan csalások megfékezésével elérhetőbb áron lehet egy-egy topjátékos azok számára, akik nem csalnak.
-
szekto
aktív tag
Ellenben lesz benne állítólag stadionszerkesztő.
-
BMS
őstag
most kajak nem tudtak egy játékos szerkesztőt berakni ebbe a sztori módba?? mennyire ócska már..vagy majd jövőre a 18ba berakják újításnak -.-
-
szami777
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Wow, már csak annyi kéne, hogy a PL összes edzője le legyen modellezve a karrier módhoz, a többi bajnokság le van tojva

már évek óta várom ezt, hogy megcsinálják, szerintem rohadt sokat ad hozzá, ha mondjuk látjuk dühöngeni egy kihagyott helyzet után.

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Ezt kell lemodellezni.
-
szami777
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez jó hír, köszi.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Angol liga már régóta felkapott.

-
MdewC
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ennyi. Nagyon egyet értek.
-
vegitossj7
addikt
Nekem a gameplay képek alapján ugyanazok az animációk.

Ha lesz benne normális fizika az emberre és a labdára és a pályára, nekem 9.
-
szami777
addikt
Láttam az előzetesbe, hogy Mou arcát végre leképezték a játékba, nem lenne rossz, ha mondjuk a topligák edzői benne lennének, sokat hozzáadna a játékhoz.
-
szekto
aktív tag
Élőben megy az E3-ról, aki esetleg még fent van: [link]
-
dracox
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Mondjuk az sem lenne rossz ha ezzel a négyessel ( Hazard,James,Reus,Martial ) csinálnának egy INTRO-t a játékba való belépést követően, mint régen a 2000-es évek elején ha emlékeztek rá.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszem a 2004-es volt az utolsó élőszereplős intro Ronaldinho és Henry főszereplésével.
-
törölt tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Mondjuk ennyi újítás már rég volt mint most.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
FROSTBITE.
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tehát a story mode-on kívül semmi új. Semmi cross platform, semmi pro clubs/ ut újítás, semmi személyre szabhatóság... Remélem csak tartalékolják az újításokat
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Most még milyen jóhiszeműen azt reméljük, hogy ez a rész nem lesz ultraszar, pedig de.

-
dracox
addikt
Nekem egy kicsit hiányérzetem van. Egy normális gameplayt vártam legalább egy fél perces kivitelezésben, hogy az új motorral hogyan fog kinézni az egész játékmenet...erre sehol semmi.

De a Titanfall 2 az megy... -
Hendikep ugyanúgy lesz, mi?

-
LendvaiFeri1
veterán
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez jó.

Skacok, csak ig legyünk elégedettek. A többi le van "sz@rva"

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Basszus de jó... Közben olvastam, hogy csak BPL, de arra nem számítottam, hogy csak ezzel a gyerekkel nyomhatjuk. Lehet barnulok addig egy kicsit, hogy könnyebben beleéljem magam.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az NBA 2K16 után a FIFA 17-ben is lesz sztorimód, kidolgozott történettel, de nem testreszabható főhőssel.
Alex Huntert irányítjuk, és kiválaszthatjuk, mely csapatban jusson el a csúcsra
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Remélem nem csak ezzel az egy csávóval nyomulhatunk majd, hanem megalkothatjuk a sajátunkat. Csak nem olyan hülyék már...

Inkább a gépigény miatt aggódnék... Lehet érik egy új videókari. -
LendvaiFeri1
veterán
-
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Áh ezt ismerem, ez olyan, mint ami a Fight Night Championban volt, és nagyon jó játékmód, bár az lehetett volna mélyebb is (részletesebb, tartalmasabb), de ha csak azt a szintet hozza, már az is szuper újítás lenne.

-
LendvaiFeri1
veterán
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Minden évben azt hisszük, hogy ez tényleg lényeges újítás, aztán amikor kijön a játék kiderül, hogy mégsem

De én is reménykedek persze. Kíváncsi leszek, hogyan oldják meg játék közben ezeket az átvezető videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Szuper Ritka Gamer Asus Rog Phone 6 Diablo különleges kiadàs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)