Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek

senior tag

Na beléptem a bűvös sikertelenségi szériám 30ik meccsébe. 30 lejátszott meccsből 3 at nyertem 1x. :)

Mindenféle taktikát és felállást próbáltam már.

Ami szemet szúrt, hogy ebből a 30 meccsből legalább 20 meccsen olyan letámadással jöttek, hogy a védővonaluk a félpálya vonalán áll folyamatosan. Ehhez hozzá jön az input lag és máris megvan a válasz, hogy miért nem jutok odáig, hogy a gyalogkakukkokat indítani tudjam.

Próbáltam már a csapat tömörítését illetve a széthúzását is, de egy taktika sem vált be. A játékosaim rendre 5-6-os értékeléseket kapnak és természetesen óriási potyákat is kapok. Kedvenc amikor beadásnál a csatár a védőm mögött áll mégis befejeli a labdát; visszanézve a védőm válla felett megy el a labda (tényleg ennyire nem tudja kiszámolni?), vagy amikor átmegy a csatár támaszkodó lábán a labda (tényleg) és úgy kerül a lendülő láb elé. A 10 méterre álló csapattársat minden 10 ik esetben nem találom meg a passzal, vagy nem oda passzol, vagy a passz gombot lenyomva elrúgja a világba :)

Semmi idegesség nem volt, próbáltam passzjátékot, indítgatóst, szélső nélkülit és szélsőset is. 7ed osztályban vergődök és nem értem mi lehet a baj. Annyival erősebbnek tűnnek az ellenfelek, hogy kezdem elhinni nem tudok játszani :D

Új hozzászólás Aktív témák