- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabigyerek
senior tag
Na pl Özil az akit egy csapatba sem tennék be

egyébként kár ezen vitázni. Ok Messi tényleg jó in game, de az is igaz, hogy egy Vela vagy Feghouli is helyettesíti a legtöbb funkcióban.
Az a baj, hogy én is beleestem ebbe a hibába hogy minnél magasabb ratinget hozzak össze a csapatban és ez a Bundes teamen kívül sehol nem volt kifizetődő.
Pl. RW-be nekem olyan kell aki pace és shoot-ban erős, mert gyakran török be szélről és verem kapura, de valakinél inkább a dribbling kell mert betekereg vele oldalról. És Messi vag CR olyan aki képes mind a kettő játékost kiszolgálni, de ha én csak elfutok és kapura lövök akkor elég nekem a Vela is pl

tehát én tudom, hogy Vela ott van ahol 50ből 48 szor és ez elég ahhoz hogy kiismerjem mire képes.BPL csapatomban így váltogatom pl Williant, Oxlade-et és Walcott-ot. Ha üres a jobb szél akkor bemegy walcott mert tudom hogy el tudok futni, ha mély a védekezés beáll Willian mert vele tudok távolról lőni, ha gyömöszölni kell akkor meg oxlade jön akivel meg lehet tekeregni. tehát nekem 3 játékosom van egy posztra akik összértéke kb 10 ezer, de felismerem mikor kire van szükség, míg egy Messi 500K és állandó kezdő lehet. Ez a különbség. De megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest