- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
argentin27
senior tag
válasz
daffy1989
üzenetére
Köszi a javaslatot!

Nem rossz csak említettem 2 HSZ-al feljebb hogy a felállás 4-3-3(5) lenne, úgyhogy abban kéne gondolkodni!Főkén a két CM lenne a gondom mert nem ártana ha nem lennének nagyon lassúak mert elég sokszor ugratom ki a két CM-et és hozom ziccerbe őket és nem árt ha van egy kis pace is!!!
Lehet hogy CAM-et kell visszavonnom CM-be.
-
Stylerr
addikt
válasz
daffy1989
üzenetére
Gondolkoztam rajta, hogy kicsit defenzívebbé, masszívabb középpályává teszem a BBVA csapatot, de igazából BBVA ligában olyan lassúak a CDM-ek, hogy félek attól, hogy akárki átrohan rajtuk, illetve én szeretek gyors középpályával játszani. Mandzukicnak H/H workrateja van, de ez kb csak abban nyilvánul meg, hogy mikor labdát veszít akkor nem hagyja ott azt aki leszerelte, hanem próbálja visszaszerezni a labdát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.. addig amíg össze nem tudod rakni a csapatodat úgy, hogy elég ütős BBVA legyen + még legyen tőke kereskedni is...Én így csinálom. Van még hátra bő egy év