Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ali75
aktív tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Tisztelet! Én is 1.o.-ban tolom offline de tényleg nagyon sz...!Legendás szinten nekem 2 vagy 3 nyert meccs után tuti bukó meccs jön!Ja,és előre lehet látni a támadásból hogy gól lesz.Semmit nem lehet tenni ellene szerintem.Addig forog egy ember míg gól lesz vagy oda pattan aztán gól.Mondjuk azt sem értem hogy az én embereim a meccs kb. 70-percére elfáradnak,semmi erőnlét nincs a kijelzőn,ellenben persze a gépnek majdnem full.Próbáltam többször is hogy mondjuk Pl.Guarin (van erőnlét)kezdtem a labdás ember után futni míg nála a labda pl.Mertens aki kb egy percig szlalomozott az embereim körül,itt az erősáv Mertensnél háromnegyedre csökkent csak,míg nálam Guariné majdnem teljesen elfogyott,nem is bírta követni.Nálam is volt Mertens igaz nálam jóval hamarabb kivolt a pali.Aztán a sérülések.Van hogy egy meccsen 2 ember,de volt hogy minden meccsen van sérültem pl olyan aki nem is akcióban van hanem még képben sincs aztán játék áll cseréljem le!Offline legendásan ha gólt rúgok középkezdésből elég sokszor gólt lő a gép azonnal,úgy hogy közöm sincs semmihez mintha nem is én irányítanám a játékosokat.Na tehát szörnyű szerintem offline is az ultimate 1.osztály. Bocsi a hibákért telórol vok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest