Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Én is nagy bill+egér párti vagyok a legtöbb játéknál. Pláne ha ezek segítéségével nem rosszabb irányítani egy játékot. Pl TPS-eket én így irányítom. De a FIFA ez egyetlen kivétel. Gyakorlatilag csak erre használom a kontrollert.
Nem csak a cselezéshez kell szerintem. Egyrészt nincs olyan jelenség, hogy "beragadó billentyűk", amikor egyszerre akarunk mindent csinálni és lenyomni a gombokat. Vagy egyszerre segítséget hívni és védekezni máshol, az lehet kapásból 3 gomb is. Aztán hirtelen taktikát váltunk egy másik gombbal (pl felfutás stb).
Nem akarlak lebeszélni róla, mindenki úgy játszik ahogy akar. Meg biztos nagy gyakorlatra tettél szert, ha idáig megfelelő volt az irányítás.
De ha van eleve kontrollered, akkor szerintem tehetsz vele egy próbát. Persze, hogy nem fog az elején menni, azon ne csodálkozz. De szerintem 2 nap bőven elég lesz, hogy ráérezzél.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Csere-Beszámítás! Gainward Phoenix RTX 4080 Super 16GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest