- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Z_A_P!
Ha az adókedvezmény 2 millió, akkor én, aki évente 1.99 milliót keresek, ugyanúgy nem fizetem be az SZJA-t, mint aki évente 800e Ft-ot. Tehát én NAGYOBB kedvezményben részesülök (mert jövedelmem * SZJA adókulcs nagyobb!), pedig többet keresek. Azaz összességében még többet fogok keresni (nettó).
guest (#26)!
Mivel a családtámogatás csak gyerekes családoknak megy, és a saját bevételük adóját igényelhetik csak vissza, ezért aki nem dolgozik, nem is igazán tud visszaigényelni semmit, tehát nem tud a költségvetésből ''meló nélkül leakasztani''. Pont ezért mondtam, hogy az alapötlet jó, csak a kedvezményeket a keresettel fordítottan kéne arányosítani. Ne mondd már nekem, hogy aki melózik, keres 80-100.000 Ft-ot egy hónapban és van x gyereke, az olyan lusta, adócsaló sutyernyák lenne! Ha azt akarod, hogy kevésbé jól keresők is vállaljanak gyerekek, támogatni kell őket, és természetesen nem úgy, hogy a 80 ropis fizetést 88-ra emeled. Tehát: az adókedvezmény jó ötlet, az egyenlő mértékek kevésbé.
A minimálbéren bejelentettek problémáját pedig alkalmas törvényekkel kell megoldani. A minimálbér azért legyen 50e Ft, mert ennyi reális. Érted, ha meghatározhatnád, hogy mondjuk a cégeknél minimálbéren dolgozók átlagkeresete 110.000 Ft, akkor legyen 110.000 Ft-os minimálbér? Nyilván nem, senki sem kapna munkát...
Az ingyenes jogsiszerzés rossz ötlet.
A ''mi oldalunk által ígért'' mondatod viszont NAGYON nem tetszik, sajnos pont a MI és a TI miatt balhéznak most az emberek. Kérlek, fogalmazz inkább úgy, hogy a Fidesz által ígért... legalábbis nem hiszem, hogy minden tekintetben azonosulni szeretnél velük :) (mint ahogy én sem, egyikkel sem).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest