- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.i.b.
újonc
Sziasztok4
Új vagyok.
Érdekelne hogy mi a véleményetek a TRASH acélbetétes bakancsról? mennyire használódik el gyorsan?
Illetve tudtok e olyan helyet Pesten ahol olcsón lehet acélbetétes bakancsot szerezni, lehetőleg Shellyst.Köszia választ előre is
-
DBAtti
aktív tag
Hááát nem nagyon él a topik, de hátha
Bakancsot keresek mily meglepő, és pár tanácsra lenne szükségem.
Koncertlátogatásra, rossz időben utcai használatra lenne, néha erdei túra is előfordulhat. Ma ezt a szerepet tölti be egy munkavédelmi bakancs, amit egyébként nagyon szeretek, mert most 5 év használat után kezd csak amortizálódni, pedig nem mondhatni hogy nagyon jól bántam vele.Úgy gondoltam nem divatbakancsot veszek ezúttal sem, azok nem szeretik a sarat, havat, vizet, stb. Military-ban gondolkozom, pl:
-Bundeswehr támadóbakancs
-Corman angol gyártmányú szintén betétes bakancs.Az áruk elég borsos -20k körül-, de gondoltam, ha kitartanak vagy 8-10 évig
, akkor már rendben van.
Kérdésem, hogy TI mit ajánlanátok, illetve hol érdemes körülnézni, milyen típusok vannak még a képben. Sajnos fórumokat sem nagyon találok a témában.
Másik probléma, hogy azt hallottam előszeretettel hamisítanak is ilyen bakancsokat Romániában és Kínában, ezek minősége pedig természetesen nem éri el az eredeti német/angol szintet
. Honnan lehet meggyőződni az eredetiségről?
Melyik boltok árulnak 1000%-ban original terméket?
A leírt Bundeswehr bakancs például úton-útfélen szembeköszön a boltok polcain. Emellé megkaptam az egyik kisboltban, hogy eredeti német, és mostanában nehéz beszerezni... ez kicsit gyanús.
A lényeg: egy jól kinéző, de leginkább strapás, igénytelenebb bakancsot szeretnék, mindenképpen betéteset.
Köszi hogy végigolvastad
-
<NewL>
addikt
Van egy eladó Női bakancs.
Gyönyörü szép állapotban lévő Hd márkájú acélbetétes bakancs eladó!
A képek magukért beszélnek,sehol egy kopás,talpa sem.
Női tulajtól,kb 5-6 hetet hordott,4 éve dobozában hever.
Kis méret, 36-37
Személyes átvétel Mátészalka és környékén valamint Debrecenben.12 000 huf
-
Dóri14
újonc
Szijasztok!
Shellys bakancsot keresek már nagyon rég óta.39-es méretben kéne a legjobb lenne 14soros de a 10es is megfelel.Fekete színu kéne.Aki tud ilyet az írjon kérem! -
pampika
őstag
Van egy 41es Urban rangers bakancsom.Új (párszor volt rajtam),csak sajna nekem kicsi lett,ezért eladó.
[link]
Nekem is van martensem.5,5 éve használom,bordó színű.Én használtam télen,nyáron és annyi baja van,hogy a jobbik felének kezd kicsit szétrepedni a hajlós része az orr és a felsőrész között.Nem volt agyonápolva,az orra is jól bírja,pedig nem egy koncertet megjárt már.A talpa vmi nagyon kényelmes.Télen valóban kissé áthül vastag zokni nélkül,de én pont nyáron vettem,40 fokban törtem be (kb 1 hét) és az volt a poén,hogy full befűzve hordtam és kevésbé izzadt bele a lábam,mint a sima félcipőbeSzőval a bőr lélegzik,és ez nem ígéret
Amúgy a bakancsnak a fentieken kívül full semmi baja nincs,szóval sztem egy olyan cipő,ami simánlazán kibír 5 évet,az megéri a pénzét.Főleg amellett,hogy pl. a nike bőr félcipőm orra 1 év után kezdte magát megadni és az egyik fele beázik esős időben,pedig azt csak utcán járásra használtam
Ha a fent említett bakancs elkél,azt hiszem egy martens lesz az utódja. -
Jumbo
tag
válasz
Hunterevil #60 üzenetére
Hello!
Igen, tudok. Nekem ilyen a bakancsom, 10 soros, 10 hónapos folyamatos viselés után semmi baja, mondjuk én hetente boxolom+naponta fényesítem (kefével), első 1-2 héten bőrkeményedés+vízhólyag, de aztán kényelmes, egy katona boltban vettem. -
Hunterevil
tag
Red Rooster -ről tud vki vmit mondani ??
-
Szabtom
senior tag
Én a bakancsot 14k -ért adom!
-
^Bundi^
őstag
hááát..én 21990 ért vettem mondom a bakim és 2 éve és tökéletes állapot..pedig télen nyáron hordom használom..stb..
Astoria a kulcsszó. -
Szabtom
senior tag
UP
-
Szabtom
senior tag
41-es fekete Shelly's nem jó?
[Szerkesztve] -
golyani
őstag
de ha veszel bakancsot(vagy ő vesz vagy ti vesztek
) akkor vegyetek hozzá szerintem valami waxot mer puhább lesz tőle a bőr és könnyebben törik maj be.
én ma vettem waxot 1490-ér egy tágellyel(Nikwax Waterproofing wax for leather, amcsi cucc www.nikwax.com itt a cipőápolásnál a tégelyes) szerintem nagyon jó mer kb 2-3 órája kentem be vele a bakit és már is sokkal jobb,puhább(tisztább szárazabb érzés)
-
Jancsi
aktív tag
Hi!
Szerentem nem nagyon lehet már több infot fellelni mint amennyit leírtunk vagy legalábbis amikor én akartam szétnézni bakancsügyben, nem találtam szinte semmit, max zenei oldalak fórumában olvasgathatsz még de ott is kb ugyan ezeket írják le mint mi.
A Martens-nek ismerem csak az oldalát de ott van sok kép is Bővebben: link
Ha csak koncertre járni kell bakancs akkor szerintem felesleges venni fémbetétest, ki lehet huzni egy sima már télibakancsba is egy koncertet főleg ilyen időben (persze nem a legjobb bakancsában kell elmenni), ezt csak onnan tudom hogy volt szerencsém kipóbálni párszor -
golyani
őstag
hi én most vettem(kaptam) egy hete yg Shelley's Rangers-öt 23,9k-ár.
nagyon tuti naon kényelmes és haláaz égnek egy hét alatt betört -
Flameus
aktív tag
Martens kényelmes, mint naon’, DE télen hideg, nyáron meleg. Én speciel évente veszek egy újat, me' bizony szarrá lehet hordani, akármit és akárhogy kensz is rá!
-
^Bundi^
őstag
Bakancs.: Astoria melett nem messze
21990 volt az én Shelly's Rangerem
szép fekete..2 éves és semmi baja..pedig használva van rendesen. -
Digital
addikt
Nekem anno Dr martens bakim volt(inkább cipő) Nagyon sokáig húzta,a végén már dolgozni is befogtam! Nagyon ajánlott!
-
_az
senior tag
Hejj! Timberland bakival van valakinek tapasztalata????
Amúgy ilyen november elejétől márciusig hordandó, lehetőleg melegebb baki keresnék, erre a hideg, latyakos takony időre...(persze nem tundrafelfedezőset, csak kicsit legyen melegebb) persze nem ilyen ultramagasat, hanem olyan közepeset... szal sok jó timberlandot láttam a neten... árak, tapasztalatok? Esetleg valami alternatíva? (láttam vadászbakit 60 rongyér, naná
)
-
Tütüm
aktív tag
Glicerin jó még nagyon bekenegetni a bakkert,attól puhul,zsengül a bőre
Én rendszeresen kenegettem,már 10 éves lesz a Martens és csak egy helyen repedezik picit. A talpával volt elején kis gond mert a rétegelt vagy milyen gumi elrepedt egy helyen,azon meg a pillanatragasztó segített,azóta sincs gond vele
Csak már el van kopva szegény talpa...Ja meg hátul engedett el a varrás kicsit,azt hímzőcérnával megvartam
De az új Martensek már nem olyan jók inkább divatbakkancs lett, nővérem most vett,azt is úgy árulták hogy alkalmi...
-
ReJim
őstag
nekem is martensem van... szerda óta
megvagyok vele elégedve, már ápoltam is, de a bakancsom még nem...
igaz mekkora dilit csináltam volna ha nem lett volna jó!! a anyukájukat egy nem varott orrú, 10 jukas marten's 30k-jért....
(igaz eredetileg egy 14(?) Lyukas Rangerst nézetem ki a nyáron a szolnoki nyagykerben tizennyóccér, de nyáron nem volt nagyobb méret.. most meg itten vagyok...( a derkov bois, és a 17 hazájában....)
jólett volna ez a magas is, mert a narancssárga kukásnácim, vagyis a kukásnacim (narancsárga halászgatyónaccságú farmer, méd in turkeszből...) pont felért volna és, akkor nem lenne fojton véres a zöld munkás nadrágom, meg a bordó huzentróglim.... -
zfarkas
senior tag
Én valami zsírt használok a bakancsom ápolására (Martens, 10 lyuk), és 2 év folyamatos használat (rock fesztiválok nyáron, eljegyzés
, mindennapos viselet, költözködések, ...) után sincs semmi baja. Az előző bakancsomat (szintén Martens, csak 7 lyukkal) alig ápoltam, szegény jól be is adta a kulcsot 3 év után, akkor lyuk van rajta az acél felett, hogy az ujjam beférne. Azóta rendesen vigyázok rá, és ez a zsír csodákat művel. Kétszer átkenem vele, és olyan, mint újkorában.
-
zsiga667
addikt
-
ReJim
őstag
Ha csak ijen ''jíppí, megyek konycertyre'', való makancs kell annak a 40es lábú csajszinak, akkor inkább Rangrer's-t vegyen, az olcsobb, no meg az ''ijjenek'' asztszokták!!!
Ha valami jóra való, akkor vegyen martenszt....nekem ojan van! igaz 45-ös!!!
Ha kell odaadom, legalább 1 bakancsba belefér mindkét lába!
De egy hét mulva is még tördesbi fogja a lábacskáját....
+ egy jó tanács: Cipőbox!!! Nem aszta hagyományost használni, ami kis sárgatubusba van és szivaccsal kened széjjel a cipőn!! NEM!... A ''rendes'' tubusost használj, amit rongyal, vagy kefével kell szétkenni!!! há' miért??? mert alapból nem vizálló ''egyik'' bakancs bőre sem!!! ezért szokták bekenni töbnyire cipőboxal!!! A jobbak szalonnát használnak, csak akkor jön majd a kutya...
Nah, ennyi! de ha valami illen ''punkossab'' kell neki, ami még ''szakattassabb'', és olcsó akkor irány a lekközelebbi védő és/vagy munkaruházat bót, és venni egy MUNKÁSbakancsot!!! az is van normális...legalábbis a régebbiek jók voltak!!!
Régen (mikor még martensztet munkáscipőre használták) ez volt az úgymond ''divat''.......
soksikert a bakancshoz......
mod:
zsiga: az üszkösodésre:2-3 zokni, vagy egy nagyon vastag zokni!!!!
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
Shellys-em van, asszem most volt 3 éves, és egész jól bírja.
Persze ahhoz képest, hogy járt már Slayer koncerten is...
Tesómnak BSteel van, egész jó.
Ismerősnek HD, tényleg szar.
Másik ismerősnek Cult, mégszarabb.
Harmadiknak Getta, egész jó, de nem annyira mint amit mondanak róla.
Negyediknek Martens, nagyon kényelmes, de nem túl strapabíró, és kinézetre sem az igazi szvsz.
Ötödiknek TredAir, kb.mint a Martensek, talán kicsit olcsóbb.
Ja, és hóban életveszélyes, nagyon gyorsan átfagy az acél, és nagyon lassan melegszik fel. Addigra általában már az üszkösödés első jelei láthatóak a lábujjakon. -
Jancsi
aktív tag
Örülök hogy segíteni tudtam
Rock-ost nem tudom merre vehetnél, de azért elírok egy pár dolgot, mivel sajnos kezdenek már a bakancsokon is spórolni és van egy pár ami leszakad az ember lábárol egy év után.
British Steel: - nekem egy ilyenem van (ha pontos akarok lenni már a második de az előző tönkrement és gariba cserélték) a régiek elég jól birták, de az újak silányak (az újakat arrol lehet megismerni hogy nem áll az ég felé az orruk). Könnyen kitörik oldalt és a sarkánál. Elég kemény betörni (2-3hét). Ezt én nem ajánlom, maximum akkor ha csak alkalmakra veszi fel.
Shellys: - erröl csak jókat hallottam igaz, akiket ismerek és ilyenjük van nem azt hordják egész évben, igy talán kicsit lassabban megy tönkre, de keringenek legendák 4-5 éves bakancsokrol is ami még jol szuperál
HD: - egy haveromnak van csak ilyenje, a talpát vagy 5ször megragasztottuk de mostmár jol birja (3 tubus pillantragasztó ráment egy 47-esre) talán kicsit szbben tört be mint a British-em, de lehet hogy csak haver lába nagyobb mint az enyém a bakancshoz mérve
Getta: - sokak szerint ez a favorit, csak jokat hallottam rolla, nagyon sokan hordanak már 4-5 éveseket is és még birja.
Szeritnem a Getta-k és a Shellys-ek között nézelődj inkább majd. Színes bakancsok szerintem elég csúnyak és rendbentartani sem könnyű őket, főleg ha kitörnek vagy leütődik a festék, sima feketét meg akar már ünneplőruhához is fel lehet venni ha szépen ki van bokszolva
Mindenképpen vegyél még pár jó meleg flotirzoknit mert lassan nekem is kezd elfagyni a lábam. Nagyobbat nem érdemes venni mert azzal csak a szenvedés lessz. Meg kell nézni husszra mely kényelmes és széllességre, ha esetleg nem elég magasa láb boltozota akkor bele egy kényelmni betétet ha akkor is kicsi akkor lúdtalpbetétet bele (szerintem baromikényelmes annak is akinek nincs lúdtalpa).
Gondolom még nagy dilema lehet a sorok száma, szerintem 10-es tökéletesen megfelel esetleg 14es. Ezeket egy ''kezdőnek'' kb 6-8perc felvenni, de a végén már menni fog 1-2 perc alatt is.
Bocsi hogy iyen hosszú lett, reméllem találsz benne hasznos infót. -
zsiga667
addikt
Bővebben: link
Itt lehet hogy van használt is.
Martens Shop: Budapest, VIII. ker., Rákóczi u. 7., az Astoria mellett. -
Cefa
senior tag
válasz
kretenallat #11 üzenetére
még keresem!!!!!!!!!!
Minnél olcsóbb kellene használt is jó.
Köszönöm az eddigi léinkeket.
szóval 40 es fémes lányos bakesz kéne. -
kretenallat
senior tag
nagyobbat vegyel egy szammal a lanynak. a rokkos viseletben kimegy a hidegre (neadjisten ittasan elalszik) es fagy le a labujja. volt szerencsem allni a hidegben ket orat hajnal 2 tol 3:45 ig es ha nem lett ovlna a vastag zokni akkor vagathatom a labujjaimat.
egyeb: a szineseket ne eroltesd ha nem muszaj, sokkal korabban szetmennek (lejon a szines mua. reteg, a bor berepedezik es szetszakad stb. az ocsem kekje mar tiszta lyuk az en feketem meg total jo, csak az orran serult a bor, pedig voltam benne par helyen.)
eleinte erdemes kenni borpuhito apolo nemtommivel, mi a bakancshoz kaptunk ilyen docmartens viasszeru vackot, azzal kentem
eleinte fura, de errol mar irtak
bye -
Niquis
aktív tag
Martens Shop - ja ez már elhangzott
Punk Portal bolt - Maros u. 15. , Déli Pu.-tól nemmessze
Ciánkáli - Blahától nemmessze
Pólus Centerben levő Army Shop vagy valami ilyesmi a neve
Bővebben: link : online, annak minden kockázatával.
/pillanat ennyi jutott eszembe : ) -
Jancsi
aktív tag
Hi!
Attol függ milyen kell neked, katonai ami rendesen bélelt téli viselet. Netán ''rokkos'' viseleta 4 évszakos egyszáll bőr. Katonait minden valamire való armi sop-ban tudsz venni.
4évszakos ''rokkos''-at meg nem tudom hol tudnál szerezni (max akkor tudok ötletet adni ha debreceni vagy). Neten semmifélképpen ne rendeld meg, mint minden cipőt ezt is fel kell próbálni mielőtt megveszed.
Egyébként általában elég nehéz betörni az ilyen bakancsokat, nekem már volt szerencsém kettőt is a lábamhoz idomítani, de a lábam is idomult eléggé a bakancshoz, legalább 2-3 hét mire kényelmes lessz. Egy lúdtalpbetét elég kényelmessé tudja tenni a bakancst ha éppen nem passzol rád a nagyobb, de a kissebb meg szorít.
Ha van valami kérdésed a ''rokkos'' bakancsal kapcsolatban szivesen válaszok.
ui.: Ha esetleg a katonaira gondoltál akkor ezer bocsánat hogy raboltam az időd. -
cikasz
őstag
Mire nem képes egy kereső!!!!!
Bővebben: link -
Cefa
senior tag
Sziasztok!
A kérdés adott.
Kb 40 es méret kellene.
Ha tudtok tuti helyet vagy van valakinek kérem szóljon.
sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest