Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxi
senior tag
Hát én még azzal nyugtatom magam, hogy csak nem olyan sötét az ördög mint amilyennek mondják
Most épp a közepén vagyok egy angol emelt érettséginek remélem összejön, a lényeg a nyelvvizsga megszerzése
Utána meg meglátjuk de valószínűleg matek+info lesz de szerencsére csak tavasszal 
Én sokat vacilláltam, hogy mi legyen lévén mivel most egy közgazdaságinak nevezett osztályba járok de olyan sok pontom úgyse lesz amennyi kellene egy ''nevesebb'' helyre (mert majd jól elszúrom az érettségiket
), illetve miért tanuljam egy általam igencsak kevéssé kedvelt rendszer kiszolgálását?
Úgyhogy marad ez ha beledöglök is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Amúgy van egy nagy előny. A feladatsorokat az érettségin évről évre ugyanolyan szellemben rakják össze így nem nagyon van variáció, pl az angolon érdekes módon mióta ez a rendszer van, azóta ugyanolyan jellegű feladatok vannak, de még pl a levélírásnál is mindig volt egy álláskereső/ tanácsadó levél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most épp a közepén vagyok egy angol emelt érettséginek remélem összejön, a lényeg a nyelvvizsga megszerzése
Utána meg meglátjuk de valószínűleg matek+info lesz de szerencsére csak tavasszal 
Úgyhogy marad ez ha beledöglök is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)