- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxi
senior tag
Hát én még azzal nyugtatom magam, hogy csak nem olyan sötét az ördög mint amilyennek mondják
Most épp a közepén vagyok egy angol emelt érettséginek remélem összejön, a lényeg a nyelvvizsga megszerzése
Utána meg meglátjuk de valószínűleg matek+info lesz de szerencsére csak tavasszal 
Én sokat vacilláltam, hogy mi legyen lévén mivel most egy közgazdaságinak nevezett osztályba járok de olyan sok pontom úgyse lesz amennyi kellene egy ''nevesebb'' helyre (mert majd jól elszúrom az érettségiket
), illetve miért tanuljam egy általam igencsak kevéssé kedvelt rendszer kiszolgálását?
Úgyhogy marad ez ha beledöglök is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
MOD: Amúgy van egy nagy előny. A feladatsorokat az érettségin évről évre ugyanolyan szellemben rakják össze így nem nagyon van variáció, pl az angolon érdekes módon mióta ez a rendszer van, azóta ugyanolyan jellegű feladatok vannak, de még pl a levélírásnál is mindig volt egy álláskereső/ tanácsadó levél
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most épp a közepén vagyok egy angol emelt érettséginek remélem összejön, a lényeg a nyelvvizsga megszerzése
Utána meg meglátjuk de valószínűleg matek+info lesz de szerencsére csak tavasszal 
Úgyhogy marad ez ha beledöglök is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)