Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fermat
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mi nem kaptunk miat

Sot az egyik tanar megtiltotta hogy reszegen menjunk
Amugy mi szerdan csutortokon es es elozo heten penteken voltunk. Most penteken csaladdal unnepeltunk ballagas utan, na itt volt minden mi szem szajnak igere(vadmálna pálinka.... de finom istenem) -
FehérHolló
veterán
Közép magyar csak rizsázásból áll. Néha bele kell csempészni az órán hallott szakszavak egyikét, azt teljes siker.

A szövegértést meg illik nem elrontani, mert komolyan lehúzhatja a jegyet. De erre sem lehet készülni (csak sok fórumolvasással
). -
Marianna
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én is köszönöm
Megyek kialszom magam, mert legközelebb ilyet csütörtök este tehetek... jó lenne már ott tartani
holnapra jó magyarozást mindenkinek, úgyis tudom hogy mindenki vasárnapra halogatta 
-
KMan
őstag
En vissza se merek gondolni milyen volt az erettsegi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fermat
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ehehehe
ki tanul egyáltalan ?
ballagas tegnap volt, mar elfelejtettem
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Van hát
Köszi amúgy
.
kb dél óta folyamatosan iszok, de nem sikerül berúgni..el is ment tőle a kedvem, de azért nemsokára megyek elfele itthonról, hátha mégis sikerül
Kaptam sok virágot, meg olyan tollat, amivel az űrben is lehet írni, a nasa is ezt használja 1967 óta 
-
FehérHolló
veterán
Sok sikert mindenkinek az írásbelikhez! (Ha egyáltalán van olyan kocka, aki látogatja közületek ilyenkor a fórumot.)
-
KMan
őstag
Nem rohadt mind1?

-
Fermat
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem figyelsz a részletekre.
Latszik hogy a kepet ''pult'' mogul csinaltak es ott a srac taskaja is. 
[link]
Bizonyitek, nem igeret.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
concret_hp
addikt
a csajszi a pult kérdezősködő felén van, nemtom feltűnt-e

egyébként gtk-n vannak csajok, de:
1, különböző karok diákjai elég ritkán fordulnbak meg egy helyen.
2, gtk létszáma elenyésző
eltére meg közgázra kell átmenni lyukasórába (vagy óra helyett
) ott van sok csaj. de aki a csajok miatt választ szakot/egyetemet, annak úgy is kell ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Fermat
tag
off:
iwiw meghivo ha kell valakinek irjon , 2 nap mulva megromlik.
és tanulni tanulni tanulni
[Szerkesztve] -
Marianna
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Na ezt jól megkaptam

-
Fermat
tag
Ilyen lenne a GTK ? [link]
-
Drizzt
nagyúr
Nincs fent valahol, hogy hányan jelentkeztek a szakokra? Az egy dolog, hogy az Eltére jelentkeztek a legtöbben, de engem az érdekel, hogy Bme-infora hányan?
-
Fermat
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ja bocs kevertelek, kicsit faradt voltam ma. Screammm-el beszeltem errol

-
Fermat
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
felsz hogy homo leszek ?

-
FehérHolló
veterán
Hát nekünk spec nem tanítottak ilyet.

Infos meg villanyos digit kicsit más.
#564: CH maxban nem az a jó, hogy nagy, hanem, hogy a közelben vannak női egyedek is. ZH előtt jó kis lelki táplálékként szolgálnak.
Emberek! Ne csesszétek el az életeteket! Ne menjetek soha infora, villanyra, vagy gépészre! Még van esély meggondolni magatokat.
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
3 év rutin mellet én azt mondom h CH max. be is van számozva, 540ig (legalábbis asszem)
a Kaudmax tudtommal 480, az I28 400-450 közt van valahol, más nem nagyon jön szóba.
(meg elsőbe ch-ba meg audmaxba is volt zh-nk és ch-ba mindig kicsit több embert osztottak be.) -
Drizzt
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Digitet én ott adtam fel, amikor a legelső előadásra nem tudtam elmenni, aztán a második elején mondott Selényi két feladatot: egy Shannon, meg egy Huffman-kód konstruálást. Az volt a gáz, hogy én ekkor azt sem tudtam ezeket eszik-e, vagy isszák, így ott digites bejárásom véget is ért.

-
Fermat
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
oke oke, kicsit faradt vagyok
nezzetek el nekem 
Sokan jonnek, kevesen maradnak. Azert a cel a maximum, vagyis 127pont. -
FehérHolló
veterán
válasz
norbiphu
üzenetére
Mostani másodévesek is két csoportban kapták meg a digit fejtágítást. Valószínűleg megoldják, különben nem emelték volna ilyen magasra a létszámot.
Az, hogy első órán nem férnek be, részletkérdés. Minden digiten benn voltam, de nem volt olyan alkalom az első kivételével, ahol a társaság több, mint 75%-a ott lett volna.
Aud max nem csak 480 fős? Nem jártam még ott évnyitó kivételével, de ezt az infot hallottam róla. -
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
és akkor 600 embernek már külön lesz a digit meg a prog is például? mert 600an sehol nem férnek el, na jó aud maxban de az más

-
Fermat
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
''1235 emberkét fel fognak venni infóra?? ''
gondoltam amugy hogy mire gondolsz de hat akkor is
dede felevenkent csak fele a csaladnal marad a fele meg ''tanulasi tamogatas'' marad a szuleimtol.
tanulok tanulok tanulok.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Az lehet hogy a villanyosoknak a fedőneve itt. Alatta még volt egy olyan, ami miatt nem akartam új postot, hogy az előirányzat infora: 560-610 között. Felvi.hu-n van. Villanyra meg 538-590. Bocs, hogy elsőre a félreérthetőt linkeltem.
-
Fermat
tag
válasz
concret_hp
üzenetére
400-500 embernek miota 1200 a masfelszerese

1400 jelentkeztek es 630 embert vesznek fel infora
Szerintetek hany pont kell 2007ben BME mernok info ANAra a szamok ismereteben ?
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
1235 emberkét fel fognak venni infóra??

mondjuk ok, ha sok infósnak tudnánk munkát adni, és ezzel áramlik be a zseton az országba az ok, de 1235 embert vesznek fel 4-500 helyett... akkor mi a jóisten lesz?
így is azon sírnak, hogy nincs elég terem meg stbstb...
bejön 3 1200fős évfolyam miközben kb. szumma 1200-an végeznek jó esetben, hát akkor nemtom mi lesz 
-
Fermat
tag
nekem meg felevente 100 rongyom, szoval tanulok mint a guzu.
OBrien: Nem ugy gondoltam
Amugy az tenyleg nehez feladat volt, de azota volt mar par erettsegi(1 ?
) es az nem volt ilyen nehez.
de 120bol 110 pontot elerni nehez lesz.
Mivel maxpontom 127lehet(nyelvvizsgat elburtam) igy gazdalkodni kell,minden pontert harcolni.
Ido lesz, szaktudas is remelem, FIGYELNI KELL!
[Szerkesztve] -
-
Drizzt
nagyúr
informatika képzési terület 635 0 0
műszaki képzési terület 615 0 0
orvos és egészségtudományi képzési terület 75 0 0
Összesen 1325 0 0
Az orvos és egészségtudományi képzési terület az egészségügyi mérnök akar lenni? Azt nem tudja valaki, hogy muszáj-e elkezdeni 8. félév alatt, vagy lehet diploma után is? -
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
sztem ha előadáson sokan vannak az még elmegy, de amikor gyakorlaton 30-40-en vagyunk az már annyira nem

[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
BME infón mennyi lesz a keretlétszám? hol lehet ezt megnézni?
csak mert a mi 480 (?) fős évfolyamunkra is bekerültek olyanok, akiknek bizony nem kellett volna. meg most is k*** sz*** nem lehet egyetmre járni, mert egyszerűen nicns értelme ha 3-400embernek tartanak előadást (jó persze ilyenkor félév vége felé jó esetben 200
) -
Marianna
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tudom, nem is panaszkodásnak szántam, valószínű akkor sem tanulna többet a diákok nagy része ha több időt adnának

-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bocs, kicsit rosszul fogalmaztam, meg el is néztem a dolgot. A lényeg, hogy több, mint másfélszer annyit fognak felvenni, mint a kormányzati utasítás hatására kibővített létszám.
#541: Hát körülbelül. 70 a mostani arány, ez ''kicsit'' nőni fog.
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
az, hogy 70-80% megbukik egy tárgyból az negatív?

-
FehérHolló
veterán
Aki BME-t jelölte meg első helyen, azoknak egy kis bíztatás: nézzétek meg, hogy most mennyi az államilag finanszírozott képzés max létszáma, és nézzétek meg, hogy tavaly összesen hányan jelentkeztek.
Persze ennek vannak nagyon durva negatív következményei is, amit a bőrötökön fogtok érezni, miután bekerültök. -
Marianna
csendes tag
Szerintem is jobban járnánk, ha írásbeli előtt lenne egy hónap (attól függetlenül hogy sok éve tudjuk már hogy idén májusban érettségi) , de ha belegondolsz nem túl kivitelezhető
Amikor még suli van akkor nem lehet szóbeli, mert szinte az összes tanár ott lenne, és azért elég sok napot érint (nálunk 12 nap ha minden osztályt nézek). 2 hét szünetet meg nem adhatnak csak úgy a többieknek
Ha a szóbeli maradna június második felében és az írásbeli meg június elején, akkor egyrészt nagyon zsúfolt lenne, ami megint nem tesz nekünk jót, másrészt meg szóbeliig ki sem tudnák javítani őket.
Igazából azok vannak rossz helyzetben szerintem, akiknek a felvételi tárgyuk ''tanulós'', mármint nem olyan mint pl a matek, amire nem lehet tanulni. Ahogy nézem itt nagy részünk BME-re megy, úgyhogy nekünk nem baj ha nem tudjuk megtanulni a törit oda-vissza májusig
-
Foxi
senior tag
Nem jelöltem magam azthiszem. Nem is tanultam olyan nagyon eddig
Egyébként ha valami nem tetszik van lehetőség reklamálni. Más kérdés, hogy ez kit mennyire érdekel
Mindenkinek a saját döntése, hogy mire mennyit tanul a lehetőségekhez mérten.
Jut eszembe az írásbelik időpontjai elég hamar ki vannak tűzve szóval azt tulajdonképpen biztosra lehet tudni mikor van. Már április elején is, így egy hónap még pont jut is rá
[Szerkesztve] -
OBrien
csendes tag
Hello!
Kozhely, de gyakorlassal. Az osszes peldafeladat meg korabbi erettsegi szinte ugyanarra a semara epul. Peldaul programozasi feladatoknal eddig szinte mindig valami strukturas (pascalban recordos) dolog volt beolvasassal, rendezessel, min/max kivalasztassal. Egyedul Accessnel lehet megszivni, ha nem mondjak meg rendesen hogy mit csinalj aztan meg mashogy pontoznak.
Udv: Brien -
Fermat
tag
van itt olyan lény akinek sikerült az emelt infonal(irasban+szoban) 90% fölötti eredmény elérni ?
Ha igen kiváncsi lennéka receptre, föleg írásban !
-
Fermat
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
program SZAMOLAS;
uses CRT;
var
i, n: integer;
begin
clrscr;
write('Kerem a szamot:');
Readln(n);
repeat
for i := 1 to n do begin
GotoXY(30, 5 + i);
write(i, ' Pascal');
Delay(500);
delline;
end;
for i := n downto 1 do begin
GotoXY(30, i + 5); Write(i: 4, ' Pascal');
Delay(500);
delline;
end;
until keypressed;
end.
igy akart kinezni, tok vicces
Miert nem csinaljan meg szepen rendezetten
[Szerkesztve] -
D4rkm4n
őstag
Én is megkaptam már a ''behívót'', azaz az emeltszintű érettségi tájékozatót.
Én csak bioszra megyek. Az írásbeli az május 17-én lesz, a szóbelim pedig június 8-án.
Még mindig nem értem, hogy miért nem az írásbelire adnak 1 hónap felkészülési időt.
-
Fermat
tag
Sry az oFFert.
Lenne egy problemam. Az OMrol letoltott es konyvbol kiirt erettsegi feladatmegoldasoknal, meg az altalam irt egyszeru programoknal hibat ír ki a freepascal:
program SZAMOLAS;
uses CRT;
var i,n:integer;
begin
clrscr;
write ('K‚rem a sz mot:');Readln(n);
for i:=n downto 1 do begin
GotoXY(30,5+1);
write(i,' Pascal');
end;
readln;
end.
Itt meg nincs hiba.
De itt mar igen :
program SZAMOLAS;
uses CRT;
var i,n:integer;
begin
clrscr;
write ('Kerem a szamot:');Readln(n);
repeat
for i:=1 to n do begin
GotoXY(30,5+1);
write(i,' Pascal');
Delay(500);delline;
end;
for i:=n downto 1 do begin
GotoXY(30, i+5);Write(i:4,' Pascal');
Delay(500);delline;
end;
repeat until keypressed;
end.
''until'' expected but ''end'' found
Es minden programra ezt írj ki, az ideg megvag 3 hettel az infoerettsegi elott. -
norbiphu
őstag
állítólag olyasmi hogyha kapsz egy mintát, akkor azzal méregesd le, hogy milyen sorközt, meg margót használtak (ez egy rohadt nagy baromság de ez van....)
egyébként meg jó vele játszani, és hátvakarásra is jó
infó szóbelihez van egy csomó cuccom meg a többihez is, írj egy privit holnap este vagy vegyél fel msnen és szivesen odaadom (elvileg még megvannak)
[Szerkesztve] -
Fermat
tag
Hulye kerdes: a vonalzo infonal mire van m int segedeszkoz ?
Hatvakaro vagy mi ? -
Fermat
tag
Nemsokara netes formaban keszek a magyar tetelek(osztarsam csinalja), majd ha kell valakinek akkor szoljon.(legrovidebb tetel nyelvtanbol van, 1 oldal) szoval lehet kicsit vagdosni kell rajta.
Osszemixeljuk banduseval es a magyar elintezve.Info szobelire a JOS kiado konyvebol keszultok ?Van valakinek infotetel ?
[Szerkesztve] -
válasz
concret_hp
üzenetére
Az emeltszintek szóbelije előbb van, a középszintek egyszerre.
-
9CS
senior tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Akinek egy helyen van lehet, nekem nem egy iskolában van a matek ill. informatika. Bár én felvételi miatt újat írok, nem sima érettségi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Garmin topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Az első hardvertalálka az idei évben
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).
Egyébként az tipikusan az amire meglehetősen keveset lehet készülni. Persze középszinten ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Latszik hogy a kepet ''pult'' mogul csinaltak es ott a srac taskaja is.
![[kép] [kép]](http://kreten.hu/forumpics/pics/13.gif)