Új hozzászólás Aktív témák

• Sikoly

tag

Telepitenek en szivesen XP-t, csak nem indul a lelkem!

Akkor leirom a problemamat ujra:
    Tegnapelott gondoltam felteszek az XP melle egy Linuxot (Nevszerint SUSE Linux 9.1), ediig nem is volt semmi gond!
    Telepites utan a Linux boot manager-e megkerdezte, h Linux v. Windows en kivalasztottam a Linuxot, nem is volt semmi gond, majd gondoltam bejelentkezek a Windows-ra!
    Na ez mar nem volt olyan zokkenmentes, mivel a topik elso hsz-ban szereplo ismeretlen particio hibauzenet fogadott, ha el akartam inditani a Windowst!

Gondoltam minden gondom megoldodik, ha csinalok egy XP reinstallt!
    Nem igy lett!
    Az XP-t nem is tudtam teljesen feltelepiteni, csak a CD-rol bootolni, particionani, formazni, fajlokat atmasolni, majd atalitom, h HDD-rol bootoljon es allandoan az a hibauzenet fogad, h Hiba az operacios rendszer betoltodesekor!

Tovabbi probalkozasok: XP CD - Konsol: fixmbr, fixboot, nem jutottam veluk semmire!
    (Ezekhez nem kell vmi parameter? Pl: a fixmbr device_name)

fdisk /mbr - Ezzel sem jutottam sokra! De a sima fdisk.exe-vel sem, mikor particiokat lehet letrehozni! (Lehet, hogy regi verzio?)

Istenigazabol itt tartok most...
    Van egy 80GB-os egybefuggo NTFS-re formazott particiom, meg rajta egy fel XP install... (+ egy Linux LiveCD a CD meghajtoban.)

Es nem tudok Windows inditani HDD-rol, ellenben Linuxot tudok (telepiteni es inditani is!)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés