- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Goodman
tag
R.I.P. Simon Tibi!
a topicot ezennel be is zarnam -
Goodman
tag
Nos, nem sokat foglalkozom sporttal, focival, de az a teny hogy Budapesten 2002-ben ilyen megtortenhessen az felhaborito szerintem. A rendorsegen van az osszes biztonsagi kamera felvetele, latszik az elkovetok kepe, de az eljarast ismeretlen tettes ellen kezdik meg. Arra, hogy valakit azert felholtra vernek, mert egy biztonsagi ornek visszaszol mar tenyleg nem tudok semmit irni, mindenki gondolja at ezt magaban szerintem. A masik hogy negy-ot ember rugdos meg es ver ossze valakit ugy baseballutovel, hogy az a valaki a foldon fekszik es azt hajtogatja hogy eleg volt, nos ilyen szerintem nem sok helyen tortenhet meg a vilagon. Sajnalom hogy pont nalunk tortenik ilyesmi.
-peace-
Aktív témák
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Windows 11
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest