Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Goodman
tag
Nos, nem sokat foglalkozom sporttal, focival, de az a teny hogy Budapesten 2002-ben ilyen megtortenhessen az felhaborito szerintem. A rendorsegen van az osszes biztonsagi kamera felvetele, latszik az elkovetok kepe, de az eljarast ismeretlen tettes ellen kezdik meg. Arra, hogy valakit azert felholtra vernek, mert egy biztonsagi ornek visszaszol mar tenyleg nem tudok semmit irni, mindenki gondolja at ezt magaban szerintem. A masik hogy negy-ot ember rugdos meg es ver ossze valakit ugy baseballutovel, hogy az a valaki a foldon fekszik es azt hajtogatja hogy eleg volt, nos ilyen szerintem nem sok helyen tortenhet meg a vilagon. Sajnalom hogy pont nalunk tortenik ilyesmi.
-peace-
Aktív témák
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- XBOX ONE S konzol, 1db szinte új kontrollerrel!
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi