Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
alapz@j
üzenetére
Nem pont attól félek, hogy az amazon az én pénzemből
nemfog (tud) hawaii-ra utazni, hanem ha feltörik, ellopják stb. a szlaszámomat, nevemet, stb, akkor az illetéktelenek férnek hozzá.
Nem kell messze menni, ott a yahoo. Elég nagy cég, hogy azt hitte az ember, ott nem lehet gond.
Ha sehol nem adom meg a banki adataimat a neten, akkor elég nehéz hozzáférniük is. De elég csak egy helyen megadni és már gond lehet. És nem, nem szoktam neten fizetni, mindig átvételkor fizetek.
De mindegy, nem kell mindenkinek paranoid ON módban élnie az életét, de én még ilyen vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BMW topik
- MIUI / HyperOS topik
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest