Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
koszi a valaszokat!
nem nagykepuzesbol, csak megjegyzem, h szerencsere nem kenyerre kell, igy belefer nekem boven a £36 vagy mennyibe kerulo normal, nem ohajtok tokolozni az ilyen lopkodott/megbizhatatlan kulcsokkal meg acc-okkal, amiket barmikor tilthatnak.
egy uccso kerdesem lenne meg, ami bennem is megfogalmazodott korabban, de lattam, volt feljebb szo rola.
titkositva szeretnem a dolgaimat tarolni, ha lehet, es nem okoz nagy kenyelmetlenseget. nem kell semmi illegal cuccra gondolni, nagyja cucc privat kepek, videok, meg par aprosag. olvasgattam ilyen crypt progikat javasoltak feljebb. ezekkel erdemes kezdeni. illetve, ha valamit titkositva akarok felrakni, akkor gondolom olyasmi lesz a vegeredmeny, mint ha pl RAR-ba tomoritgetnek, tehat segedapp nelkul nem fogom tudni megnyitni se telon, se gepen, nem? ha igy van, akkor hagyom a 'csaba szerintem. jo lenne, ha nem kukkolgatnak, de mit tudok tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest