Új hozzászólás Aktív témák

• okiteki

tag

Felvázolok pár variációt!

A./
    NAS ÉS NINCS CLOUD

A leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS. eszköz igény mindössze 3 db VPN képes router pl MIKROTIK 16 ezer/router + 1 db UPS mindenképp a stabilitás miatt mert ezen áll vagy bukik az egész ez lenne nagyvonalakban.

MINDEN ADAT NÁLAD VAN.
    Költség: 3db VPN képes 16 ezer/db mikrotik router.

B./

NAS ÉS +1db NAS másik helyszínen.

A leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS. eszköz igény mindössze 3 db VPN képes router pl MIKROTIK 16 ezer/router + 1 db UPS mindenképp a stabilitás miatt mert ezen áll vagy bukik az egész ez lenne nagyvonalakban.

MINDEN ADAT NÁLAD VAN.

1db NAS PL SYNOLOGY DiskStation DS216se kb 50 ezer
    2db 3TB HDD TOSHIBA Desktop 3TB kb 50 ezer a 2 hdd ára

C./

NAS ÉS BACKUP CLOUDBA

A leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS. eszköz igény mindössze 3 db VPN képes router pl MIKROTIK 16 ezer/router + 1 db UPS mindenképp a stabilitás miatt mert ezen áll vagy bukik az egész ez lenne nagyvonalakban. + CLOUD BACKUPRA amit elbír a pénztárca.
    Ez ugyanaz mind az előző csak megvan toldva synologi nashoz még kliens is van nem kell semmit faragni! https://www.backblaze.com/business-server.html ár az kb 1tb /10$/hónappal lehet számolni+ a 3db VPN képes 16 ezer/db mikrotik router.

1GB 0,005 $/ hónappal lehet számolni amennyi mentve van a cloudba.

D./

CLOUD AZ ALAP pl ez https://www.time4vps.eu/storage-servers/ backup pedig a meglévő NAS.
    A leggyorsabb „DIGI,UPC,TELEKOM” között ott ahol a leggyorsabb a hálózat upload feltöltése, szerintem a DIGI az a legjobb és ott lenne elhelyezve a meglévő NAS.
    Ehhez nem kell venni + új vpn képes routereket hanem használni a meglévő eszközöket.
    De itt nincs is összekapcsolva a 3 hálózat.

Költség:
    16€/4TB csomag/hónappal lehet számolni.

Várom a kritikákat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés