- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Régi Gépterem: II.386
Új hozzászólás Aktív témák
-
djkacor
tag
válasz
Hege1234 #3041 üzenetére
Na akkor magyarázom
Van ugye a GTA 5 teljes telepítetlen játék! Ami kb. 60 GB általába attól függ melyik változata na mind1, és ha ezt a 60 GB-ot, feltöltik nekem egy felhő tárlyre, akkor én ha belépek a gépemen arra a felhőtárhelyre, és átakarom húzni a gépemre, akkor letölti a 60 GB ot vagy pedig úgy csinálja mintha vinyóról másolnám vinyóra? Szóval függ attól hogy milyen a netsebességem, azaz "mindjárt" a gépemen lessz az a 60 GB, vagy pedig ugyan annyi időbe fog telni mintha letölteném torrentről?Így már érthető valamennyire?
)
-
-
-
F34R
nagyúr
válasz
Hege1234 #1625 üzenetére
en szivesen regisztralok ra de karcsu feltoltesem van igy nem probalnek feltolten egyszerre tobb GB-t.
Aki vallalkozo kedvu az ugy is kiprobalja.Kell hozza a mobil app is mert mas kulonben nem 10TB , legtobb kinai cloud 1TB-t ad azert ez meg mindig overkill az USA vagy Europai felho szolgaltatokhoz kepest.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hege1234 #1414 üzenetére
2 darab box 50-esem is van, meg igazából annyi bármi amennyit akarnék... ennyit érte nem fogok tenni
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hege1234 #1412 üzenetére
Kvázi válasz-kérdés:
Korábban (is ) volt egy indulási promó: Letölt> install> reg> OK 5 ről 50 giga...
No: Ha ugyanezt megcsináltam egy másik emailcímmel ugyanarról a gépről, de csak 5-öt ír a rendszer ott, akkor merhetek-e reklamálni, hogy szeretném most az 50 Gigát?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Házimozi belépő szinten
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest