Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

TRob1 veterán Azért mert az emberek többsége olyan hogy mindig minden rögtön kell nekik (még ha nem is használják akkor is), Én nem vagyok olyan.  Ráérek... nem csalok, mégis rágóta megvan a majdnem max db lehetőség, észre sem vettem és meglett a minus is maxba (már a második gyűlik - 1ik fotóknak, másik videóknak) Ráérek... nem csalok, mégis rágóta megvan a majdnem max db lehetőség, észre sem vettem és meglett a minus is maxba (már a második gyűlik - 1ik fotóknak, másik videóknak)De nem mondtam hogy te se vagy más se csaljon, tegyétek amit jónak láttok.  Még plusz 23gigát is meg lehetett szerezni 2 évre könnyedén (htc-ről "hekkelt" appal), az sem érdekelt... Én sem vagyok szent, csak tárhelyügyileg nem érdekel az ilyesmi... Még plusz 23gigát is meg lehetett szerezni 2 évre könnyedén (htc-ről "hekkelt" appal), az sem érdekelt... Én sem vagyok szent, csak tárhelyügyileg nem érdekel az ilyesmi... 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ráérek... nem csalok, mégis rágóta megvan a majdnem max db lehetőség, észre sem vettem és meglett a minus is maxba (már a második gyűlik - 1ik fotóknak, másik videóknak)
 Ráérek... nem csalok, mégis rágóta megvan a majdnem max db lehetőség, észre sem vettem és meglett a minus is maxba (már a második gyűlik - 1ik fotóknak, másik videóknak) Még plusz 23gigát is meg lehetett szerezni 2 évre könnyedén (htc-ről "hekkelt" appal), az sem érdekelt... Én sem vagyok szent, csak tárhelyügyileg nem érdekel az ilyesmi...
 Még plusz 23gigát is meg lehetett szerezni 2 évre könnyedén (htc-ről "hekkelt" appal), az sem érdekelt... Én sem vagyok szent, csak tárhelyügyileg nem érdekel az ilyesmi...