Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Tudom, bedigiztem anno. TV filmhez képest egész jó lett, csak sajna látszott rajta hogy nem öltek bele túl sok zsét... Nah mindegy.
SK feldolgozások közül jó: Ezüstgolyó, Halálsoron (ez elképpppesztően jól sikerült!), A remény rabjai (szintén zseniális), Az eminens, Tűzgyújtó, Holtáv, Carrie (nem a 2. rész), Sorvadj el!, Langolierek (sokan leszólják, nekem akkor is tetszik), Végítélet (4x90 perc, legalább 90%-ban a könyv cselekményét követi), Hasznos holmik, Tortúra, Kedvencek temetője, Creepshow 1-2, Christine.
Amiben hatalmasat csalódtam: Az (a könyvhöz képest ULTRAGYÖKÉR), Atlantisz gyermekei (az egyik legjobb könyve, a film a 10%-át aja vissza kb.), Rémkoppantók (szintén olcsó csicska film lett, jóval többet ki lehetett volna hozni belőle), Cujo (a könyvhöz képest túl light-os).
Amire most kíváncsi leszek, az az Álomcsapda (Dreamcatcher). A könyv nagyon jó volt, remélem nem b.szták el a filmet sem.
Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest