- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Mi a fenének fejlesszek, amikor átlagos használatra bőven jó és az 1080 Ti-al minden játék amit játszok ~100 FPS-sel megy? Még a legújabb Mortal Kombat 1 is.
S felhackeltem Windows 11-et is a gépre és természetesen teljesen jó sebességgel megy, szóval ez a biztonság címszóval elavultatni ezeket a CPU-kat abszolút mesterkéltnek érzem. Főleg úgy, hogy a saját Surface cuccaikra valahogy sikerült Kaby Lake-re is kiadni a Windows 11-et.
S ahogy kolléga is mondta nem kell váltani. Lehet linuxot is használni. Nem vagyok opensource huszár, de az tiszteletreméltó, hogy amíg lehet valamit támogatni addig támogatják is. S a Valve + Steam törekvései miatt egyre alkalmasabb játékra is. -
ddekany
veterán
Nálam egy i5-4570S + 16 GB RAM + SDD dübörög...
Átlagos felhasználásra gyakorlatilag teljesen jó. (Sőt, én fejlesztésre is használom, de igaz, ott már nem mindegy a project jellege.) Persze biztos, hogy naponta néhányszor 1 helyett 4 másodpercet várok itt-ott, de gyakorlatilag olyan mindegy ám, kb. mérhetetlen időveszteség. Pénzt meg lesz*rom, csak fájna kidobni, ami még működik.
MS sötét zöld meg mindenre-de-érzékenyek-vagyunk PR-jával kombinálva rohadtúl bicskanyitogató, hogy nyomják az átlagfelhasználót, hogy dobja ki a cuccát (meg szabotálják a használt piacot is), miközben ügyesben simán felmegy, és működik a 11. Szóval nem kell őket kímélni még véletlenül sem. Most ugye a12-vel lehet, megint eljátsszák ezt a "hivatalosan nem támogatott" nyomulást...
-
hevepapa
senior tag
A frissítésekről: ha tudnád mennyien használják frissítés nélkül a legtöbb ilyen-olyan eszközüket... Nagyobb tétet rakné fel arra, hogy ha random megállítanál az utcán 100 embert és megnéznéd a telefonját. Minimum 90-nél nem lenne fenn a legújabb frissítés ami elérhető a telefonra. Ismerek olyan embert akinek S22 van és még mindig a gyári 12-es droiddal használja. Kérdeztem miért? Azt mondta: fél hogy tönkremegy a frissítésben.
Azt gondolom, hogy a power usereken kívül a W10 userek nagyrészét hidegen fogja hagyni ha megszűnik rá a támogatás és csak ezért nem fognak rohanni a boltba 2025-ben (sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓóóÓS!!! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest