Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$
tag
Hú, az a baj, hogy nem értek hozzá, mert nem szoktam lövöldözni
Van 1-2 kilőtt töltényhüvelyem otthon, az egyiket megmértem, 9mm az átmérője, és kb 3,5 cm hosszú, ilyesmi méret érdekelne. A csappantyú az a karika a töntényhüvelynek azon a részén, ahova az ütőszeg rácsap?
Ja és ha tudsz szerezni, akkor csak az a fontos, hogy ne legyen rozsdás, és legyen ép.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van 1-2 kilőtt töltényhüvelyem otthon, az egyiket megmértem, 9mm az átmérője, és kb 3,5 cm hosszú, ilyesmi méret érdekelne. A csappantyú az a karika a töntényhüvelynek azon a részén, ahova az ütőszeg rácsap?