- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Sziasztok, szia Csaba!
Talán emléxetek, év elején felvetettem egy gáz-riasztó fegyver beszerzését. Akkor elaludt a téma, de most megléptem a dolgot. Kb 1 hónapja vettem egy Walther P22-est, gunboxból, minden papirral, tartozékkal, övtáskával, patronokkal együtt. A stukker nagyon komolyan néz ki, kézbe fogva kellöen súlyos (fél kg kb), nem mü, az eladó szerint gyak tökéletesen hasonlit az eredetihez, kivéve a cső belsejét. Vettem 50db riasztó töltényt, és 10 db extra peppert. Ez állitólag kellően brutál, úgy 10-15 méteres körzetben mindenki sir + nevet a meglepetéstől, ha nem pucolok, még énis.
Node a lényeg. Azt hallottam, csak be kell mennem a jardra, bejelenteni, aztán hordhatom magamnál rejtve (kabát alatt, stb), akár kibiztositva is.
A kérdésem az, valóban igy van-e? - milyen jardra kell mennem (lakóhely szerinti? ahova be vagyok jelentve? vagy akármelyikre?) - mit kell mondanom/tennem ott? - illetve milyen egyéb tudnivalók vannak még a tartással/hordással kapcs?
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Fire TV stick/box
- EAFC 26
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest