- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
westcoastog #254 üzenetére
Használt neked? Akkor jó
Amúgy alap ízületvédő, a 3 cucc benne van, aztán ennyi. De ár/értékben, megelőzésre nem rossz szerintem. Viszont vannak még hasonlók, múltkor a Tested Joint Helpet néztem, ennél napi 2-t írnak, de így is 60 napra elég, ami ugye 2 hónapos kúra. Viszont személyes tapasztalatom nincs vele, nem vettem még, de a hatóanyagok ugyanazok, szóval... Egyébként biztos találni még más hasonló ár/érték arányút, érdemes utánanézni.
(#255) hoffman_: Nem tudom, abban mennyi a C vitamin, de C-t érdemes külön venni. A legolcsóbb por formában, builderen is van fél kilós kiszerelésben, az meg több, mint 1 évig elég kb.
Hátránya, hogy nem annyira kényelmes, mint 1 tabit bekapni, de ha beleszórod 1 ásványvizes palackba 1 grammot, akkor folyamatos a beviteled, ami C vitaminnál előny, mert vízben oldódó vitamin, és egyszerre egy nagyobb adag (1000 mg tabis) nagyobb eséllyel végzi a WC-ben, mintha fokozatosan vinnéd be (palackból iszogatva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Ukrajnai háború
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest