- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- potyautas: Szomszéd
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
klayton#1
üzenetére
köszi a tanácsokat, estére már szerintem fent lesz egy gnome felületű fedora. wint csak a játékok miatt akarom fennhagyni, hogy ne kelljen szórakozni vele. bár ha wine-ben minden fainul elfut, akkor nem fogok sírni, és letolom a wines meghajtót.
anno cca 6-7 éve az uhu-linux nevű csodához volt szerencsém, de mivel nem nagyon tudtam használni, mivel általában 3 perc után összeomlott a sulis gépeken, ezért nagyon nem erőltettem a dolgot, és inkább átmentem mindig a win2000res terembe netezni

de azóta sokminden történt, remélem ezzel is elboldogulok majd, és nem adja meg magát hamar

és persze bármi van, kérdezni fogok!

-
deathtania
senior tag
sziasztok!
kezdésnek elmondanám, hogy eddigi pályafutásom alatt csak win-em volt, szal linuxhoz nem konyítok egy cseppet sem. egyik spanom gépén megláttam a fedorát, és dícsérte nekem, hogy mennyire jó, meg stabil meg szal minden szép. azt akarom kérdezni, hogy melyik felülettel érdemes felrakni, hogy a win7 után ne tűnjön nekem fapadosnak (sőt olvastam olyan cikket is, hogy van olyan felület, hogy a win7 tűnik utána fapadosnak
)?és úgy meg lehet csinálni a rendszert, hogy a win7em is fent maradjon, és oda is be tudjak bootolni, ha akarok (pl játszani)? holnap érkezik egy másik hdd a gépembe, arra gondoltam, hogy csinálok egy 60GB-s partíciót, és menne rá a fedora.
köszi előre is a választ.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)?