Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania
    senior tag

Én inkább a gnome felületet ajánlanám, saját tapasztalatom alapján sokkal egyszerűbb kezdőként eligazodni benne, a KDE nekem mindig valahogy kicsit sok volt és kusza [meg szerintem egyszerűen ronda, de sokaknak tetszik.:)]. Utána compizt telepíted, 1-2 apróbb tweak és kész a csilivili rendszred. :)
    Win 7-szerű felülethez ezt ajánlom: katt

Hajrá! :)

köszi a tanácsokat, estére már szerintem fent lesz egy gnome felületű fedora. wint csak a játékok miatt akarom fennhagyni, hogy ne kelljen szórakozni vele. bár ha wine-ben minden fainul elfut, akkor nem fogok sírni, és letolom a wines meghajtót.

anno cca 6-7 éve az uhu-linux nevű csodához volt szerencsém, de mivel nem nagyon tudtam használni, mivel általában 3 perc után összeomlott a sulis gépeken, ezért nagyon nem erőltettem a dolgot, és inkább átmentem mindig a win2000res terembe netezni :P

de azóta sokminden történt, remélem ezzel is elboldogulok majd, és nem adja meg magát hamar :D

és persze bármi van, kérdezni fogok! :R

• deathtania
    senior tag

sziasztok!

kezdésnek elmondanám, hogy eddigi pályafutásom alatt csak win-em volt, szal linuxhoz nem konyítok egy cseppet sem. egyik spanom gépén megláttam a fedorát, és dícsérte nekem, hogy mennyire jó, meg stabil meg szal minden szép. azt akarom kérdezni, hogy melyik felülettel érdemes felrakni, hogy a win7 után ne tűnjön nekem fapadosnak (sőt olvastam olyan cikket is, hogy van olyan felület, hogy a win7 tűnik utána fapadosnak :)) )?

és úgy meg lehet csinálni a rendszert, hogy a win7em is fent maradjon, és oda is be tudjak bootolni, ha akarok (pl játszani)? holnap érkezik egy másik hdd a gépembe, arra gondoltam, hogy csinálok egy 60GB-s partíciót, és menne rá a fedora.

köszi előre is a választ. :)

Új hozzászólás Aktív témák