Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny-x
csendes tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Hát ez érdekes. Megpróbáltam rpm-ből feltelepíteni, de nem ment, mivel elvileg már telpítve van. Csináltam egy reinstall-t, ami fel is ment, de továbbra sem indul a yum, azaz nem változott semmi.
Van viszont egy új problémám is: nem indul a syste-config-services sem:
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/system-config-services", line 23, in <module>
import scservices.config as config
ImportError: No module named scservices.config

-
Johnny-x
csendes tag
A minap használni akartam a yum-ot és nem működik, pedig eddig nem volt vele semmi baj. A hibaüzenet a következő:
There was a problem importing one of the Python modules
required to run yum. The error leading to this problem was:No module named yum
Please install a package which provides this module, or
verify that the module is installed correctly.It's possible that the above module doesn't match the
current version of Python, which is:
2.6 (r26:66714, Jul 4 2009, 17:37:22)
[GCC 4.4.0 20090506 (Red Hat 4.4.0-4)]If you cannot solve this problem yourself, please go to
the yum faq at:
http://wiki.linux.duke.edu/YumFaqSok helyen szétnéztem de még nem találtam megoldást. Mi lehet a gond? Találkozott már ezzel valaki?
-
Johnny-x
csendes tag
Van valakinek ötlete, hogy Fedora11 alatt hogyan lehetne növelni a notebook aksi működési idejét? Régen, amikor Vistát használtam 2 órát is kibírt az aksi, amikor Fedora-ra váltottam, ez lecsökkent 1 órára. Gondolom kéne valami jó power manager progi, de eddig én nem találtam.
-
Johnny-x
csendes tag
Köszi. A NetworkManager-el működik Fedora 11 alatt is, úgyhogy felraktam a Fedora 8-ra is, itt viszont valamiért nem indul. Ezt a hibaüzenetet adja:
** (nm-applet:3354): WARNING **: <WARN> applet_dbus_manager_start_service(): Could not acquire the NetworkManagerUserSettings service as it is already taken. Return: 3
Erre valami tipp?
-
Johnny-x
csendes tag
Sziasztok,
Fedora 8-on szeretnék mobil internetet használni. Szerintetek hogyan lenne a legkönnyebb beállítani, illetve mi kell hozzá? Én most a wvdial-ra gondoltam. Vagy van egyszerűbb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest