- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az egyik gépen úgy tudtam megetetni vele, h win7 telepítővel leformáztam és már fel is ismerte.
De egy másik gép az istennek se akarta (olyasmit írt, h a lemezen 2048 byte a block méret de linux-nak 512-re van szüksége... vagy vmi hasonlót). De amúgymeg hülyeséget beszélt mert ssd-nek meg pont, h 2048-nak kell lennie... Mindegy. Live rendszeren / win telepítővel addig-addig formáztam míg valami oknál fogva el nem fogadta... -
rokefeller
senior tag
Két éve a vodafone-ban 10 percig imádkoztam az eladónak hogy bontsa nekem ki a modemet, hogy kipróbálhassam, aztán belement, éppen a cd-t hámozta ki a tokból mikor mondtam hogy ok, elviszem :-)
Nem értette hogy hogy megy a net a driver cd nélkül :-)
Utána persze volt szívás vele később, mert egy frissítés beokosította az usb drivert (ezen volt mass storage is, amin volt driver meg telepítő meg ilyenek) vagy nem tudom mit, és onnantól mindig inkább scsi cdrom akart lenni a modem :-)Ami fun: n900 linuxon bedug, modem, ok, win 7-en nem találom a drivert, ajjaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest