Hirdetés
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Eleve root felhasználóként léptet be aminek nem kell ecsetelni az esetleges hatásait nem teljesen képzett user esetében, szűkös rá a csomagválaszték és egy esetlegesen nem teljesen kompatibilis csomag telepítésével teljesen be tud borulni rendszer, a conf fájlok turkálása nekem nem gond, icewm-et amit a Puppy használ máshogy nem is lehet személyre szabni, de még így is jóval korlátozottabbak a lehetőségei és a tudása az xfce-hez képest, nameg ami engem személyesen nagyon zavar, hogy bosszantóan tearingel, amit esélytelen megszüntetni alatta (ha most egyéb példákat vársz akkor ami hirtelen eszembe jut az xfce mellett pl a corner tiling, kompozitálás, a már említett tearfree megjelenítés, energiagazdálkodási lehetőségek, több kijelzős megjelenítés széles skálája, whisker menu, menuk, panelek könnyű és széleskörű személyre szabhatósága stb.)). Szóval nem rossz a Puppy és az Icewm egy P3-asra vagy nagyon kevés ramos gépre, de egy kicsit erősebb vasra (P4/Athlon Xp 512+ Mb ram) amin tökéletesen elfut az xfce már biztos nem választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest