Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
3psilon
üzenetére
Utoljára mikor néztem úgy ment a fejlesztés, hogy mindent begórnak egy helyre. Van egy végdátum, amikor már nem lehet ész nélkül minden őrültséget beletenni, na akkor válok le a következő kiadás fejlesztése.
Persze a ökörségek bedoblálása folytatódik, de már egy másik helyre. Ez a rawhide. Ami folyamatosan frissül és omlik is össze.
Amikor ez a szétválasztás megtörténik új feature már nem kerülhet kiadásba, ergó ilyen alfa és béta kiadások jönnek. Ezek elvben már használhatóak, persze összezuhanás előfordul. Beta után már ritka.Én magamnak így tolom ki támogatását 13-15 hónapról, majdnem 2 évre.
mod: jah igen, alfa - beta -rc - végleges. így frissülget.
-
válasz
3psilon
üzenetére
Olyan nincs, hogy felment valami csomag, ami opcionálisan kell más progiknak is, és annak a függősége a QT5?
Pl. a Blender és Synfig Studio tuti nem függött eddig a QT5-től, most meg ezeket is le akarja szerdni, ha uninstallálni akarom a QT5-öt.
Furcsa ez, mert eddig azt hittem, hogy ilyen nem lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assassin's Creed: Valhalla
- BestBuy topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
34-ből az alfát raktam fel, az marad 37 alfáig.