Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy az első vinyón megvan a 4 partíció, így nem tudsz új elsődlegeset létrehozni. Legalább is nekem ez derül ki ebből.
Majd elválik.
Általában csak egy elsődlegest szoktam létrehozni, a többi extended logikai drive-val.Amúgy a telepítőben a szabad területre tudtál új partíciót csinálni?
Mit szólnál egy live cd-s telepítéshez? Az lehet látná a másik vinyót és lehet arra is fel tudnád rákni.
Az Ubuntu telepítőjével igen, de a másik két - korábban említett - rendszerrel nem; ezek közül a pclinux LiveCD-s volt. Sajna a másik HDD-re esélytelen a telepítés, ott terpeszkedik a Windows és egy csomó adat, amit nem tudok hová tenni. Persze az is elképzelhető, hogy "megerőszakolom" magam és újra felépítek mindent - csak ehhez nincs sok kedvem, mert rengeteg időt elvesz.Asszem legelébb megpróbálom azt, hogy vmi partícionálóprogrammal előre elkészítem a fielrendszereket és csak utána próbálok telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest