Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem lehet USB háttértárként, de megtaláltam a régi 3g modememet (amiben van micro sd olvasó
) illetve még ez találtam az Arch Wikin: Warning: libmtp does not handle newer Android devices well - hanging transfers and problems with remote file system browsing are very common, poor performance is expected with most devices. Furthermore, if you have a damaged USB cable, programs utilizing libmtp may crash or hang indefinitely until you disconnect the device. It is recommended to connect your device with the USB Mass Storage (if available), or using ADB (for example adbfs-rootless-gitAUR) to transfer files, which performs better on most devices and supports additional Android-specific features (like installing APKs, managing packages on the device, backing up data or accessing the device's shell).
Szerintem ez igaz Windows Phone-ra is. Ott ír pár csomagot megpróbálkozom velük
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali játékos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi haladó szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- Friss előzetesen a Jurassic World Evolution 3
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest