- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
qwertly
üzenetére
Ha vki egyáltalán nincs otthon a Linuxban annak valóban, amúgy egyszer kell csak jól belőni utána percek alatt lehet klónozni a többi a gépre.
Sulix 7-es klienst én marhára nem szerettem, egyrészt csak Gnome3 felülettel volt elérhető (ez mondjuk igaz a 8-asra is), ami a mezei felhasználónak igencsak nehézkes/szokatlan és még bugos, instabil is volt (fekete halál), újabb gépeken csak vesa módban ment a régi kernel okán és azért volt lassú , regéikhez meg eleve túl heavy volt, szóval nem igen volt olyan gép amin alternatívája lehetett volna a Winnek, ezért inkább Fedorát (xfce spinnel) tettem fel opcióként mellé, másrészt a tiltott repók okán 0 frissítési, személyre szabási lehetőség volt benne vagy csak nagyon korlátozottan, nehézkesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4678
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Black használt, újszerű garanciás 2029.02.20-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest