- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Egen, azt hiszem a kezdő topicból tudsz mindent a történetről.
Csajok is megszoktál a Linuxot, a Cinnamont is elfogadták. :-) A sebessége MATE-val nagyon frankó, de most meg hiába tettem fel, nem adja be a panelokat, semmit....Az biztos, h ezen a gépen maradok a Fedora/Korora változatnál a hardver miatt, már több időt nem töltök kísérletezésekkel.
Viszont ez azzal jár, hogy itt fogok kérdezni, lehet, h nem keveset, ha nem gond Nektek. Mindig csak apróságokkal tudok haladni, mert itthon sok időm nincs gépezni.
Ilyen alap kérdéseim vannak, pl, hogy ha feltelepítek egy progit, de nem kell, akkor hogy lehet leszedni, hogy ne kavarjon be más maradó progiknál.
Feltettem a Sugar DE-t, de le akarom szedni. Utoljára, amikor a KDE-t leszedtem az előző telepítésről, többet nem is kaptam grafikus felületet, csak a egyszer tudtam konzolrol (jól mondom?) elindítani. Újra kellett raknom a gépet. Van egy kis fogalomzavarom, majd lassan belejövök talán.Szóval egy kicsit fogni kéne a kezemet az elején egy ideig (lehet, h jó ideig), aztán majd csak megtanulok járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
- EAFC 25
- Motoros topic
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest