Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Kikapcsoltam, újraindítottam, és már szipkázta is a számolni való csomagot."
Aha. Jajó. Gondolhattuk volna.
Örülj neki, hogy figyel. Most feltettél egy xy helyről szarmazó programot, ami betölt egy kernel modult. Ennyi erővel vírust is tehetnél fel önként. De nem, a selinux nem hagyta futni. 
SEToroubleshooter kell neked. nézd meg, a csomagok között. sealert itt centosen. Elvileg riasztania is kellett volna, tlaán nincs fenn a gui.

Elég bonyolult dolog, azt próbáld meg kibogarászni belőle, hogy milyen paranccsal adod hozzá a megfelelő engedélyt. Ehhez hasonló:
setsebool -P unconfined_chrome_sandbox_transition 0"Minden ekkora szo..ás linux alatt?"
Akkor szopás, ha nem tudod, hogy mit hogy kell csinálni.
-
whbear
senior tag
Nehéz működésre bírni néhány dolgot, de ha működik már akkor sokkal jobb mint Windowson. Én munkára Fedorát használok, beállítottam mindent, atom stabil, viszont otthonra Rosa Linuxot nrjQL kernellel, netezős gépen pedig OpenMandriva-Lx-et. Ne add fel a Fedorát, a legjobb rendszer szerintem. Fedy, Easylife, yumex és nagyon kezes lesz. Egyébként szerintem nem nagyon kell az a SELinux... Örülök ha segíthettem, nekem is mindig segítenek itt, a Fedorás közösség nagyon kulturált.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sorozatok
- Ubuntu Linux
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Suzuki topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Örülj neki, hogy figyel. Most feltettél egy xy helyről szarmazó programot, ami betölt egy kernel modult. Ennyi erővel vírust is tehetnél fel önként. De nem, a selinux nem hagyta futni.