- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"Kikapcsoltam, újraindítottam, és már szipkázta is a számolni való csomagot."
Aha. Jajó. Gondolhattuk volna.
Örülj neki, hogy figyel. Most feltettél egy xy helyről szarmazó programot, ami betölt egy kernel modult. Ennyi erővel vírust is tehetnél fel önként. De nem, a selinux nem hagyta futni.
SEToroubleshooter kell neked. nézd meg, a csomagok között. sealert itt centosen. Elvileg riasztania is kellett volna, tlaán nincs fenn a gui.
Elég bonyolult dolog, azt próbáld meg kibogarászni belőle, hogy milyen paranccsal adod hozzá a megfelelő engedélyt. Ehhez hasonló:
setsebool -P unconfined_chrome_sandbox_transition 0"Minden ekkora szo..ás linux alatt?"
Akkor szopás, ha nem tudod, hogy mit hogy kell csinálni.
-
whbear
senior tag
Nehéz működésre bírni néhány dolgot, de ha működik már akkor sokkal jobb mint Windowson. Én munkára Fedorát használok, beállítottam mindent, atom stabil, viszont otthonra Rosa Linuxot nrjQL kernellel, netezős gépen pedig OpenMandriva-Lx-et. Ne add fel a Fedorát, a legjobb rendszer szerintem. Fedy, Easylife, yumex és nagyon kezes lesz. Egyébként szerintem nem nagyon kell az a SELinux... Örülök ha segíthettem, nekem is mindig segítenek itt, a Fedorás közösség nagyon kulturált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged